Home Haartrends najaar 2017 | SHADES Haarkleur is de nieuwe make-up!
Get the look

Haartrends najaar 2017 | SHADES Haarkleur is de nieuwe make-up!

Wat een haarcollectie om van te smullen! Met verrassende kleuraccenten en stylingtechnieken. Ondanks de soms wat afwijkende kleuren, is deze collectie heel draagbaar. Genoeg inspiratiemateriaal om meteen mee naar je kapper te rennen, lijkt ons!

Shades-03

Shades-04

Shades-01

Shades-02

Shades-09

Laurent-decretonLaurent Decreton: "De laatste trend is om je persoonlijkheid te behouden, durf anders te zijn en kies je eigen shade. Mijn inspiratie voor de collection, komt van mijn reizen over de hele wereld. Twee weken geleden kwam ik terug van India, alwaar we verschillende seminars aan stylisten gegeven hebben. Hier vond ik een hele fijne turquoise kleur in traditionele fabrieken van de Indiaase Sari en Kasjmier . Deze turquoise kleur hebben we weten te implementeren in de SHADES herfst/winter-collectie. Tijdens een van mijn tripjes door de amazone, kwamen we een special vis tegen (hoplosternum littorale) met vinnen die leken op vlechten. De Fransen hebben deze ontdekt tijdens hun expeditie in Zuid-Amerika. De structuren van de vinnen zijn de basis van de vlecht- en knooptechniek in SHADES. Met SHADES kan je je eigen inspiratie vinden zonder Shades is voor een ieder die geïnspireerd wil worden en niet in de hokjes van "gender" denkt. Kies je eigen shade waarin vrouwelijke en mannelijke invloeden zijn verwerkt. Veel kleuren gecombineerd met 70's inspiratie. Francoise Hardy vs. Jane Birkin , kort vs. Lang. Combinaties van knotjes en vlechten, heel erg strak en simpele knotjes: er zijn geen regels."

Shades-06

Knot geïnspireerd door etnische Afrika. Tribal look met een editorial twist.

Shades-08

Vlecht geïnspireerd door de catwalk gebaseerd op de vinnen van een zeldzame vis afkomstig uit de amazone rivier.

Shades-05

Golvend haar gedraaid aan één kant zodat er en asymmetrische look ontstaat, waarbij de andere kant gebruik is gemaakt van de finger wave techniek, die uitgeborsteld is.


Hair & hairconcept: Laurent Decreton Coiffeur Ambassadeur L’Oréal Professionnel | Colorist: Elodie & Marion | Photographer: Richard Monsieurs | Make-up artist: Marloes Bovenlander | Stylist: Bjorn van den Berg

Photographer: Richard Monsieurs; Een zeer bekende haar en beauty fotograaf. Zie hier ook meer van zijn werk.