Home Haartrends 2020: Where Ireland meets Japan
Get the look

Haartrends 2020: Where Ireland meets Japan

Deze winter zien we veel krullen, pony's en kort haar. De kapsels voor dit najaar 2020 zijn uitgesproken en een goede kapper, het liefst een virtuoos met de schaar, is een vereiste! Laat je inspireren door deze prachtige looks, maar staar je niet blind. Want wat we dit najaar ook veel zien is dat er geen vastomlijnde trends zijn, maar slechts inspiratiebeelden. Een kapsel moet passen bij jouw gezicht, maar ook bij je persoonlijkheid. Dus maak een afspraak met je kapper en lat je adviseren!

Dit worden dé kapsels voor 2020; krullen, pony's en korte koppies!

Zwoele krullen

Dit najaar zien we veel krullend haar in warme tinten. Deze coupe van krullend haar in een warm mohaniebruin is een knipoog naar het golvende, rossige haar dat je vaak ziet in Ierland. Krullen mogen er zijn en hoe! Zorg wel dat je krullen pluisvrij zijn en mooi gedefinieerd. Ook de kniptechniek is heel belangrijk voor krullend haar. Heb je krullen? Kies dan een kapper die ervaring heeft met krullen knippen.

Deze krullebol heeft iets minder volume, maar de krullen zijn net zo mooi gedefinieerd. Het haar valt minder in het gezicht, waardoor het voorhoofd vrij is. Wel krullen, maar liever iets minder BIG? Dan is dit krullenkapsel ideaal!

Prominente pony

Dit najaar is de pony weer helemaal terug! Deze pony van het model links is iets rond geknipt en bedekt de wenkbrauwen. De rest van het donkere haar heeft slag om zo het contrast met de steile pony te versterken. Wil je ook een pony deze winter? Zorg dan eerst dat hij heel goed geknipt wordt door een vakman of vrouw en ten tweede, geef je pony glans! Dat doe je door te zorgen dat het haar gezond is, eventueel kun je het effect iets versterken met een glansspray.

Deze pony laat de wenkbrauwen wel zien en is extra grappig door het laagjes-effect aan de zijkanten. Een precisiewerkje voor je kapper dus. Vooral omdat het haar zo gekleurd is, dat de kleur bij de randen intenser is, wat een prachtig effect geeft.

Go short! Kort haar

Ook zien we veel korte koppies. Glad en gepolijst, zoals het model links. Of korte ragebolletjes met stekelhaar, zoals de modellen hierboven. Uitgesproken kapsels dus, waar een duidelijke visie achter zit. Durf jij het aan?

Nieuwe haircut? Met deze 5 tips heb je nog meer plezier van je kapsel!

Hair: Paul Stafford | Photography: Lee Mitchell | Make Up: DJ Griffin | Stylist: Sara O’Neill | Products: Denman