Home Haarmode mannen 2016
Get the look

Haarmode mannen 2016

De haarmode voor mannen in 2016 is een tikkeltje extremer dan dit jaar. De zijkanten mogen nóg korter en de bovenkant mag nóg langer. Voor mannen die de laatste haarmode volgen, kunnen de zijkanten lekker opscheren en de bovenkant lang laten. Deze kan opgestoken worden in de oh-zo-sexy man bun, maar mag ook losjes langs het gezicht hangen. Is het haar nog te kort voor een man bun, dan kun je in 2016 ook je haar met gel of wax naar achteren of schuin opzij stylen. Dit zal in 2016 volgens de haarmode voor mannen de titel ‘slick’ krijgt. Zorg dat het glad naar achteren gestreken is, maar met volume! Heb je geen zin in gel of wax, of ben jij niet weggelegd voor een every day man bun? Dan kun je er ook voor kiezen om het haar losjes naar beneden te laten hangen. Wat we in 2016 als haarmode echter NIET willen zien, zijn haren die in het gezicht hangen, een scheiding in het midden of matjes!

In haarmode voor mannen in 2016 moeten de lange lokken wel lekker wild zijn, zoals de out-of-bed-look, vol volume en warrig haar. Dit kunnen mannen als haarmode in 2016 doen door de sea salt spray te gebruiken, een goede mousse of door letterlijk uit bed te komen rollen! Is je haar lang genoeg voor een knotje? Maak je haar van te voren dan een beetje nat en rol je haar in de knot. Wanneer je het knotje na een aantal uur los maakt, zal er een warrige haardos ontstaan. Perfecte haarmode voor mannen in 2016!

De haarmode in het gezicht voor mannen in 2016 zal wat korter worden dan in 2015. Stoppels zijn zeker welkom in 2016, maar waar we echt warm van worden zijn korte baardjes met mooie contouren. De haarmode 2016 voor gezichtsbeharing zal echter niet alleen om de baard draaien, maar ook om de snor. Zorg ervoor dat je deze in 2016 goed zichtbaar houdt en dat hij goed past bij de haarmode voor baarden.

Lang en kort gaan in 2016 dus hand in hand als de nieuwe haarmode voor mannen. Wat wordt jouw nieuwe kapsel volgens de haarmode voor mannen in 2016?

Meer inspiratie voor mannen? Check onze Mens Insights pagina