Home Haarkleurtrends S/S 2018
Get the look

Haarkleurtrends S/S 2018

Het voorjaar komt er weer aan. Soms is dat nog lastig voorstellen als het buiten sneeuwt en koud is. Maar de dagen worden alweer langer en de blauwe lucht is vaker zichtbaar. Dus stromen ook de nieuwe haarcollecties de mailbox binnen ... nieuwe coupes en kleuren om ons op te verheugen. Kappersmerken Keune, Aveda en L'Anza laten hieronder ieder hun visie op de nieuwe haarmode zien. Welke look laat jij straks aan je kapper zien als inspiratiebeeld?

Keune

Keune-02

Bij Keune draait het allemaal om het zijn van de beste versie van jezelf. Met je haarkleur kun je uitdragen wie je bent en hoe je je voelt. Deze kleurcollectie speelt daar helemaal op in. Keune wil vrouwen aanmoedigen om hun hart op de tong te dragen. Of beter gezegd: in hun haar
Keune-03

Keune-01

Keune-05

Screen Shot 2018-02-07 at 22.48.20

Keune Haircosmetics start het jaar met de lancering van een nieuwe Color Collection. Deze speciale, limited edition #ColorYourMood bestaat uit gloednieuwe kleuren die aansluiten op ieder gevoel en elke stemming.

Aveda

Aveda-01

Aveda-02

Aveda-03

Aveda herziet demi-permanente haarkleur met de lancering van Full Spectrum Demi+ Custom-Deposit Treatment Hair Color, een compleet nieuwe collectie die 93% natuurlijk is afgeleid.

L'Anza

Lanza-04

Hier is van nature al harmonie in kleur. Hier zie je kleurcombinaties die kloppen vanuit zichzelf. Niet gekunsteld, maar als vanzelfsprekend. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de kleurtechniek Shape and Balance. Voor de vrouw die doordeweeks een rustig leven leidt, maar in het weekend ‘lekker los gaat’. Bovenop een ingetogen tint met daaronder opvallende Hidden Colors, die je tevoorschijn tovert, zodra je de het haar opsteekt.

Lanza-01

Lanza-02

Lanza-03

Voor de kleuren en technieken van de nieuwe collectie heeft het Artistic Team van L’ANZA zich laten inspireren door het palet van het dierenrijk