Home Haarkleur om WOW tegen te zeggen!
Get the look

Haarkleur om WOW tegen te zeggen!

De haartrends van vandaag draaien om kleur en effecten als ombres, balayage, sombres. Haar wordt meer gekleurd dan ooit tevoren. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van chemicaliën die de textuur en de conditie van het haar flink aantasten. Deze haarkleuringstrend vraagt ook om een nieuwe aanpak in de kleurverzorgingstechnologie.

Bereid je voor om verbluft te worden door de volgende revolutie op het gebied van de verzorging van haarkleur. Gail Federici heeft de beautywereld opnieuw op haar kop gezet met de nieuwste innovatie op het gebied van haarverzorging: Color Wow.  Met meer dan 25 jaar ervaring en eerdere anti-frizz haarinnovaties, bekroonde lanceringen heeft dit merk alles om en succes te zijn. De bekende Britse kapper John Frieda is bovendien business partner! 

Color Wow

Color Wow maakt gebruik van de kracht van geavanceerde technologieën die zich richten op het verzorgen en verbeteren van gekleurd haar. Dit revolutionaire merk biedt dé oplossing voor problemen zoals uitgroei en kleurvervaging. Geliefd door hairstylist Chris Appleton, de man achter de platina blonde look van Kim Kardashian. Ook celebrities als Jennifer Lopez en Victoria Beckham, levert Color Wow 365 dagen per jaar de perfecte kleurverzorging.