Home Haarinspiratie uit België waar je blij van wordt!
Get the look

Haarinspiratie uit België waar je blij van wordt!

De Belgische topkappers Joffrey Conings en Joeri Rouffa zijn al eens eerder in de prijzen gevallen bij de Nederlandse Coiffure Awards en ook dit jaar hebben ze een collectie ingezonden. Maar zoals we allemaal inmiddels weten, verliep dit jaar anders. Onlangs spraken we met Joffrey over de situatie van de kappers in België, waar de lockdown al veel langer duurt. Daarom leek het ons leuk om deze prachtige inzendingen met jullie te delen, want een beetje eye candy & inspiratie waar je blij van wordt kunnen we allemaal wel gebruiken!

Inzending Color

Hierbij echt op zoek gegaan naar een niet traditionele kleur neer te zetten, maar echt op zoek gegaan naar nieuwe kleurpatronen en niet conventionele kleurovergangen. Een combinatie van kleuren gebruiken die echt op de foto knallen.

Joeri Rouffa

Inzending Dames

Bij deze reeks heb ik echt getracht om heel puur op haar te focussen en een statement te maken. Maar tegelijk wilde ik het editorial presenteren. 

Joeri Rouffa

Hier lag de foto's echt op het haar , maar ook de locatie speelden een rol, we wouden een hoog editorial gehalte neerzetten. Het haar telkens een combinatie te maken van verschillende haarkleuren, texturen en sterke vormen.

Joffrey Conings

Inzending Avant garde

Bij deze collectie wilde ik echt verschillende vormen en texturen creëren die in contrast staan met de fotografie en styling. De fotografie heel high end, het model is zonder styling, terwijl de combinatie van het haar en model samen het beeld bepalen.

Joeri Rouffa

Door middel van verschillende texturen, kleuren en vormen te gebruiken maak je van elk beeld een eye catcher. In combinatie met het haar, makeup, styling en de fotografie is een artistieke sfeer neergezet.

Joffrey Conings