Home Gladde haren zonder pluis? - Kevin Murphy Smooth.Again
Onze favorieten

Gladde haren zonder pluis? - Kevin Murphy Smooth.Again

Mijn haar is niet altijd even makkelijk te temmen, daarom ben ik altijd blij wanneer ik een product vindt dat hierbij kan helpen.

KM-smooth-again-pompje

Productomschrijving

KM-smooth-again-ingredienten

Smooth again is een anti-frizz lotion voor dik en/of pluizig haar. Deze lotion bevat o.a. Lotusbloemextract, Cupuaçu Seed Boter en Japanse Groene Thee. Een multifunctionele product dat: hydrateert, hitte bescherming biedt, gladmakend is en als extra voordeel geen parabenen bevat.

ingredients

Gebruik

De eerste keer dat ik het product gebruikte was op droog haar ondanks de gebruiksaanwijzing: op vochtig haar aanbrengen. Ik had een “bad hair day” en mijn haar wilde maar niet meewerken. Het was erg pluizig en droog en ik dacht ik probeer het gewoon. Ik had niet veel product nodig, mijn haar voelde meteen zachter en gladder. Ik kon gelijk een mooie gladde knot maken. Uiteraard heb ik het ook op nat (handdoek droog) haar uitgeprobeerd. Het werd goed geabsorbeerd en mijn haar was heerlijk zacht. Mijn haar werd veel gladder wanneer ik een borstel gebruikte i.p.v. een kam tijdens het föhnen.

Conclusie

Smooth Again is een heel fijn product. Een pluspunt voor mij is dat ik het zowel op droog als nat haar kan gebruiken. Ik zal nog wat experimenteren om ervoor te zorgen dat ik het product optimaal gebruik maar tot dusver ben ik heel tevreden en zal het zeker blijven gebruiken.

Tutorial Video

http://vimeo.com/102765427

Door: Simone Julien

Lees ook: Tussendoortjes van Kevin Murphy getest