Home Getest: Trinity re:LOAD Curl Mousse & Curl Cream
Onze favorieten

Getest: Trinity re:LOAD Curl Mousse & Curl Cream

Al sinds ik voor het eerst interesse had in de verzorging van mijn haar, kunnen een goede crème en mousse niet ontbreken in mijn haarproducten stash. Voor mij zijn dit eigenlijk de basisproducten die ik altijd in huis heb, beiden zijn namelijk goed voor het stylen van je haar na het wassen, maar ook om bijvoorbeeld wat pluis weg te nemen als je aan het eind van de dag nog weg moet. Laatst heb ik de Curl Cream en de Curl Mousse van Trinity Haircare mogen testen.

De crème en mousse, die ik heb getest komen uit de styling range re:LOAD. Dit is een collectie stylingproducten die worden verdeeld onder negen 'main stages' en 'fashion catwalks' over de wereld. Dit houdt in dat je dus een aantal producten hebt van bijvoorbeeld Amsterdam maar ook van New York en Parijs etc. Ik vind dit een heel leuk concept! De crème die ik heb getest komt van Moskou en de mousse van Amsterdam.  

De verpakking

Beide producten zien er mooi uit, de crème heeft een lichtblauw met witte verpakking en de mousse komt in een zilver en met witte bus. Beiden hebben een soort skyline afgebeeld wat natuurlijk goed bij het internationale concept van de collectie past, maar bovenal vind ik het er heel modern uitzien.  

De werking

Allebei de producten ruiken heel lekker, de crème heeft een iets sterkere geur dan de mousse.

Curl Cream

De Curl Cream komt uit de Moskou reeks en heeft een medium hold en shine. Het is een leave-in crème speciaal voor krullend haar, die pluis tegengaat. Er zitten vochtinbrengende bestanddelen in en gelukkig geen parabenen en sulfaten.

Curl Mousse

De Curl Mousse komt uit de Amsterdam reeks en heeft een natural hold en medium shine. Het is een lichtgewicht formule, die geen productresten achterlaat in het haar en ook weer speciaal gemaakt voor krullen, zoals die van mij. Ook hier zitten geen sulfaten of parabenen in en beide producten zijn helemaal dierproefvrij.

Het gebruik

Toen ik de producten ging testen begon ik, zoals ik altijd doe, met het een beetje nat maken van mijn haar. Hierna heb ik een wat van de crème genomen en deze met mijn handen verdeelt over mijn haar. De crème was lekker dik dus dit werkte heel fijn. Ik deed wat crème tussen mijn handen en wreef ze erna over elkaar. Zo kon ik het goed verdelen over mijn haar en bovendien had ik maar een heel klein beetje nodig.

Om wat meer volume en glans te creëren heb ik daarna ook de mousse gebruikt, door een flinke dot in mijn handen te sprayen en door het haar te verdelen. Daarna heb ik mijn haar droog geföhnd. 

Het resultaat

Ik was heel blij met het resultaat, mijn krullen waren gedefinieerd, niet pluizig en glansden ook nog. Ik ga deze crème en mousse dus zeker vaker gebruiken! 

Lees ook: Get the Look