deep-sleep-pillow-spray
Home Getest: This Works Deep-sleep Pillow Spray
Editor's picks

Getest: This Works Deep-sleep Pillow Spray

Nog nooit heb ik een slaapmiddel getest voor WieWatHaar. Toch, als je erover nadenkt is het eigenlijk best logisch dat een beautymerk met producten komt die een goede nachtrust bevorderen. Want niet voor niets wordt het 'een schoonheidsslaapje' genoemd. Zonder een goed slaappatroon kun je smeren wat je wilt, maar je zult er toch vermoeid uitzien. En dat vonden ze kennelijk bij het Engelse merk This Works ook. Zij zien een goede nachtrust als de 1e stap in elke huidverzorgingsritueel! Vandaar dat ze het product Deep-sleep Pillow Spray op de markt hebben gebracht, dat meteen een bestseller werd.

 

Op de verpakking van This Works Deep-sleep Pillow Spray staat: "Fall asleep faster, naturally and wake up refreshed". Dat klinkt verleidelijk. Op zich slaap ik niet heel slecht, maar er zijn van die perioden dat ik moeilijk in slaap val en soms val ik als een blok in slaap, maar dan heb ik de volgende ochtend toch niet echt een uitgerust gevoel. Bovendien heb ik vooral in de winter moeite met wakker worden als het buiten nog helemaal donker is. Niet voor niets had ik afgelopen winter al een wake-up light aangeschaft om relaxter op te kunnen staan. Maar ook nu in de zomer, is een hulpmiddel voor een goede nachtrust een welkom product om uit te proberen.

Verpakking

This Works Deep-sleep Pillow Spray

De spray komt in een witte, rechthoekige flacon met 75 ml inhoud, die fijn in de hand voelt en niet opvalt. Een mooi product dat op mijn nachtkastje mag blijven staan. De spray werkt goed en ik heb genoeg aan 3x sprayen op mijn hoofdkussen voordat ik ga slapen.

De inhoud

goede nachtrust

Wat natuurlijk meteen opvalt is de doordringende geur van lavendel. Niet voor niets wordt dit ingrediënt al jaren gebruikt als relaxing badolie en wordt het zelfs gebruikt in thee voor een goede nachtrust. Lavendel kalmeert de zenuwen, verzacht, is opbeurend en brengt de geest in balans. Daarnaast bevat de spray ook vetiver en wilde kamille. Beiden zorgen voor rust en werken stabiliserend bij stress en vermoeidheid. De ingrediënten zijn 99% natuurlijk en bevatten geen synthetische geurstoffen. De spray laat geen vlekken achter op mijn - altijd - witte kussensloop en de geur maant me om in bed te stappen en mijn hoofd lekker op mijn kussen te laten rusten.

Mijn ervaring

Foto spray

Als ik in bed lig, is de geur al een stuk minder doordringend en net prettig zo. Ik snuif wat op en sluit mijn ogen. Ik heb de spray nu 5 nachten gebruikt en al die nachten - en ja, daar zat zelfs een nacht met volle maan bij! - ben ik niet tussendoor wakker geworden. Ik slaap diep, maar kom toch makkelijk mijn bed uit. Wat wel opvalt is dat ik bijna al die nachten heb gedroomd, maar dat waren gelukkig fijne dromen. Zou de spray daar ook invloed op hebben? De 2e nacht dat ik deze spray gebruikte, was eigenlijk de beste. Ik ging vrij laat naar bed en stond de volgende ochtend weer heel fris op en merkte niets van mijn late nacht. Ik had gewoon heel lekker geslapen.

This Works Deep-sleep Pillow Spray

Een goede nachtrust is inderdaad belangrijk en behalve dat ik niet 's nachts wakker wil liggen (wat daarvoor gelukkig ook al niet vaak voorkwam), vind ik het belangrijkst dat je de uren dat je slaapt ook echt diep slaapt. Want zoveel slaap heeft een mens nieteens nodig, als het maar kwalitatief goede uren slaap zijn.

Conclusie

This Works Deep-sleep Pillow Spray
This Works Deep-sleep Pillow Spray

Ik ben om! Ik vind de spray fijn in gebruik en de geur niet te overheersend als ik in bed lig. Ik slaap vast en aan één stuk door en het grootste verschil dat ik heb gemerkt is dat ik de volgende ochtend makkelijker - beter uitgerust - op kan staan. De This Works Deep-Sleep Pillow Spray blijft voorlopig op mijn nachtkastje staan en even sprayen voor het slapengaan is een kleine moeite als ik daardoor lekker uitgerust weer wakker wordt. This Works heeft inderdaad gelijk dat een goede slaap een belangrijk onderdeel vormt van je beautyritueel. Ik zie het dan ook als ik 's morgens in de spiegel kijk en daar kunnen weinig crèmes tegenop!