Home Getest: System Professional Inessence Mask
Onze favorieten

Getest: System Professional Inessence Mask

System Professional is een merk dat ik nog niet kende, maar toen ik hoorde dat ik een haarmaskertje mocht uitproberen met bijna 100% natuurlijke ingrediënten vond ik dat helemaal te gek. Ik ben namelijk erg fan van natuurlijke producten. Dit masker behoort tot de natuurlijke lijn Inessence binnen System Professional en is geschikt voor alle haartypes, vooral haar dat snel pluizig is.

Ik ben gek op maskers, ik zie het als een lekker spa-momentje voor mezelf en gebruik ze het liefst in het weekend. Haren wassen, masker in en lekker laten intrekken!

ADVERTORIAL

Verpakking

SP-inessence-mask-01

Het masker komt in een groene plastic pot van 200ml met een zilveren dop en ziet er luxe uit. De dop opent met een soort klikje en sluit ook goed. Er zit geen doosje bij, maar dat is ook wel zo milieuvriendelijk!

Gebruik

Het masker zelf ruikt heerlijk en is een soort dikke, witte crème die heel fijn in het haar aanbrengt. Ik gebruik ongeveer zoveel als een walnoot en verdeel het met mijn vingers door alle haarstrengen. Je kunt eventueel een grove kam gebruiken om er zeker van te zijn dat je geen haartje overslaat, maar ik gebruik liever mijn vingers en masseer het echt goed in. Ik zorg altijd dat ik mijn haar eerst wat droogdep voordat ik het masker opdoe, zodat het echt goed in mijn haar kan trekken. Daarna doe ik een mijn haar omhoog met een clip en laat het even 10 minuutjes intrekken.

SP-inessence-mask-02

Na 10 minuten spoel ik mijn haar goed uit en ik merkte dat daarna mijn haar al veel zachter aanvoelde. Schoon en helemaal niet zwaar of zo. Nadat ik mijn haar met een föhn heb gedroogd en in model heb gebracht, valt op hoe luchtig het is en inderdaad, het lijkt wel wat gladder dan anders. Ik ben altijd heel snel bang dat een product mijn haar verzwaart, maar dat is nu helemaal niet het geval. Ook gaat mijn haar er heerlijk van ruiken.

SP-inessence-mask-03

Ik vind het een fijn masker, perfect voor mijn haar omdat het niet verzwarend is. Ook vind ik het positief dat er voornamelijk natuurlijke ingrediënten worden gebruikt. Dat is niet alleen beter voor het milieu, mar ook voor mijn haar. Ik geloof echt dat je dit soort producten in de toekomst steeds meer gaat zien en vind het fijn dat het bovendien goed werkt. Want dat is vaak een vooroordeel; dat natuurlijke producten niet zo goed werken als de 'gewone' producten, maar ik vind dit masker eigenlijk een van de besten die ik heb gebruikt! Ik kan het iedereen met niet al te droog haar aanraden. Het verzwaart je haar niet en houdt het veerkrachtig en glanzend. Mijn haar is er echt minder pluizig door en ik kan het gemakkelijk in model brengen.

Je kunt de producten bij deze salons vinden:

SALONFINDER