Home Getest: Pupa Sexy Lips
Editor's picks

Getest: Pupa Sexy Lips

Afgelopen week heb ik iets ontzettends leuks mogen testen, namelijk een lip product. Vrijwel iedereen gebruikt een lip product en sexy lips van Pupa is zeker een aanrader om toe te voegen aan je collectie, want wie houd er nou niet van zijde zachte verzorgde lippen?

Gebruik 

Hoe gebruik ik dit product? Gelukkig is dit net zo simpel als het aanbrengen van een normale lippenbalsem. Je brengt simpelweg een beetje van de balsem aan op de lippen en smeert dit uit, dit kan met behulp van een lip applicator of gewoon met je vingers, wat net zo goed werkt.

Resultaat

Maar wat maakt Sexy Lips nou zo bijzonder? Het product heeft meerdere functies en dat maakt het nou zo fijn voor gebruik. Allereerst verzorgt het de lippen. Nadat je het aanbrengt zullen de lippen heel lichtjes tintelen en na enkele minuten voelen de lippen zijdezacht aan. Het licht tintelende gevoel in de lippen zorgt er voor dat ze iets voller en dieper van kleur worden. Vollere lippen is iets waar we natuurlijk allemaal gelukkig van worden! Zelf maak ik de look af door er een mooie lipgloss over aan te brengen of een leuk kleurtje lippenstift. Doordat je lippen goed verzorgd zijn en voller, blijft de lippenstift of gloss langer zitten. Minder vaak je lippen hoeven bijwerken is natuurlijk iets waar iedereen gelukkig van wordt! 

Conclusie

Kortom, dit product bevat alles wat je zoekt in een lipproduct. Het is makkelijk te aan te brengen en neemt weinig tijd in beslag. En het geeft de lippen een natuurlijke volle look en zorgt ervoor dat je lippenstift of gloss langer blijft zitten. Het allerfijnste is natuurlijk dat de lippen ontzettend zacht aanvoelen na gebruik, precies wat ik zoek in een lipproduct! 

Meer tried & tested van onze beauty Charlotte!