Home Getest: Oolaboo Super Foodies Shampoo Bar
Onze favorieten

Getest: Oolaboo Super Foodies Shampoo Bar

Ik heb weer een nieuw product mogen proberen, dit keer iets anders dan normaal, maar superleuk! Het is namelijk een shampoo bar, dus een shampoo in vaste vorm. Zoiets had ik nog nooit eerder geprobeerd.

Inhoud

Deze shampoo bar is verpakt in een kartonnen doosje, er zit geen plastic omheen en dat is natuurlijk ook een groot pluspunt. De shampoo bar zelf is rond en groen van kleur, de substantie is hetzelfde als dat van een normaal zeepje. De zeep komt als set met een mooie zeephouder, die ook rond is en gaatjes heeft waardoor het vocht weg kan lopen. De houder is gemaakt van bamboo en past heel mooi bij het groene zeepje en staat mooi in je badkamer!

De zeep zelf heeft een heerlijke geur, het ruikt een beetje naar rozen. Maar buiten dat de geur heerlijk is en er geen plastic wordt gebruikt heeft dit product nog meer voordelen. Er worden geen siliconen gebruikt, alle producten zijn natuurlijk en vegetarisch (er worden geen dierlijke ingredi毛nten gebruikt), en het is ook nog eens handgemaakt. Beter kan niet 馃檪

Werking

Je gebruikt de shampoo bar door hem op te schuimen tussen je natte handen of hem rechtstreeks over je natte haar te wrijven. Zelf heb ik het met mijn handen gedaan en dit werkt heel goed. Door de wrijving schuimt de zeep goed en dit schuim kan je in je haar doen, net zoals je dit normaal ook met shampoo doet. Je moet het schuim een paar minuten laten intrekken en daarna kun je het uitspoelen. 

Resultaat

Er is zeker zichtbaar resultaat. Het product doet wat het beloofd. Ik heb redelijk snel last van pluizig haar maar dat is sinds ik deze shampoo gebruik echt een stuk verminderd. Ook vind ik de vaste vorm van de shampoo superfijn werken, het werkt veel beter dan ik dacht. 脡n natuurlijk niet te vergeten is het product 100% natuurlijk en vegan. Zeker een aanrader dus!

Getest door: Eegje Lodder