Home Getest: KIS Color Conditioner in Sand en Brown
Onze favorieten

Getest: KIS Color Conditioner in Sand en Brown

Verandering is niet altijd even leuk, maar wel als het gaat om verandering van je haarkleur! Nog beter, deze verandering is tijdelijk en niet permanent. De Color Conditioner van KIS heeft een bijzonder plekje gekregen in mijn huidige haar routine. De naam zegt het al, deze conditioner geeft je haar tijdelijk een ander kleurtje. De afgelopen weken heb ik zowel de kleur Brown als Sand geprobeerd.

Gebruik

Vrijwel iedere vrouw gebruikt conditioner na het wassen van je haar. Het gebruik van dit product is gelukkig bijna identiek aan een normale conditioner. De KIS Color Conditioner moet worden aangebracht op vochtig haar na het wassen.

De kleur komt het best tot zijn recht als je het product minimaal 10 minuten laat inwerken.

Perfect om tussendoor een maskertje aan te brengen op je gezicht. Nadat de conditioner is ingetrokken spoel je het goed uit en voìla een leuke ander kleurtje voor de verandering. Het fijne is dat je haar meteen verzorgd wordt, dat is dus twee vliegen in een klap!

De Color Conditioners komen in een plastic tube van 250ml met een doseerdop, die heel prettig is in gebruik.

KIS Color Conditioner Sand

KIS Color Conditioner Brown

Resultaat

Het resultaat van de KIS Color Conditioner is perfect wat mij betreft. Mijn haar is van nature donkerblond, waardoor de kleur Sand minder effect had dan de kleur Brown.

Persoonlijk vind ik een subtiel verschil fijner, maar misschien hou jij van wat meer uitdaging? Dan zijn er genoeg kleuren in deze lijn die onwijs gaaf zijn en wat meer opvallen!

Naast een nieuwe kleur laat de conditioner een prachtige glans achter, waardoor mijn haar er verzorgd uitziet. Tot slot verzwaart dit product mijn haar niet, terwijl het wel verzorging krijgt. Een gekleurde, volumineuze en verzorgde coupe houd je er zeker aan over!

Win win!

Een van de grootste pluspunten aan dit product is wat mij betreft een vlekkeloze kleuring. Meermaals heb ik mijn haar gekleurd met een kleurshampoo met als gevolg gekleurde douchewanden. En niet te vergeten kleurvlekken op je handen, die soms langer blijven zitten dan je verwacht. Dit product laat als een van de weinige geen sporen achter, een win win als je het mij vraagt!

Al met al ben ik te spreken over dit product. De conditioner is in veel kleuren beschikbaar. Sand of Brown liggen dicht bij mijn eigen haarkleur en geven een subtiele verandering.

Maar een kleur Red laat je haar natuurlijk meer opvallen. Ook zijn deze Color Conditioners perfect voor vrouwen die hun haar kleuren en de kleur langer willen behouden tussen kapperbezoeken door. Er zijn in totaal 7 tinten: Ash, Brown, Copper, Pearl, Purple, Red en Sand. Ik wissel mijn twee kleuren lekker af. Verandering is is in dit geval zeker niet vervelend!