Home Getest: Fatboy styling cream
Onze favorieten

Getest: Fatboy styling cream

De afgelopen week heb ik iets ontzettends leuks getest, namelijk “Fatboy boss dog” styling cream. Ik ben er onwijs enthousiast over en ik ga uitleggen waarom!

De Fatboy Styling Cream

Fatboy-styling-cream-03

Het product valt onder de noemer styling cream, maar wat houdt dit nou precies in? Fatboy is een product dat gebruikt kan worden op zowel droog als nat haar. De crème geeft stevigheid aan het haar waardoor het mooi in model valt. De resultaten van het product zijn verschillend, afhankelijk van de gebruikswijze van het product. Zo ontstaat er nog meer volume zodra je het haar föhnt of even kneedt. Hieronder leg ik precies uit hoe ik het optimale effect kreeg!

Gebruik

Fatboy-styling-cream-02

Zoals eerder gezegd valt het product op verschillende manieren te gebruiken, deze heb ik ook allemaal uitgeprobeerd. Te beginnen met de simpelste manier, het product aan handdoekdroog haar toevoegen. Hier kreeg ik voornamelijk zacht haar van, wat ook voordeel is! Maar niet het volume wat ik wenste. Het aanbrengen van het product op droog haar gaf vrijwel hetzelfde effect als de toevoeging aan handdoekdroog haar. Vervolgens heb ik het product nog een keer aangebracht op handdoekdroog en droog geföhnd. Je zag een duidelijk verschil en ontzettend veel volume! Als laatste heb ik het product nog een keer toegevoegd aan handdoekdroog haar en gekneed met mijn handen, voor extra volume. Dit is tevens ook hoe ik het product het liefst gebruikt. Er ontstaat namelijk een natuurlijk effect met lichte volume, naar mijn mening erg mooi!

Verpakking, geur & gevoel

Fatboy-styling-cream-04

Allereerst de verpakking, zeker niet onbelangrijk voor zowel het uiterlijk als het gebruik van het product. Fatboy styling cream heeft een redelijk simpele verpakking, een zilveren tube met een zwarte dop en bevind zich bij aankoop in een wit doosje. Deze simpele, gemakkelijke uitstraling is precies wat je terugvindt in het product zelf. Vervolgens de geur, simpel maar erg lekker! En tenslotte het gevoel van de crème. De substantie is wat dikkig, naar mijn mening precies goed. Door de wat dikkere crème krijg ik echt het gevoel dat ik iets in mijn haar doe wat extra volume geeft!

Conclusie

Ten slotte durf ik zeker te zeggen dat dit product een aanrader is voor vele! Het product geeft precies wat het belooft, namelijk volume. Hieruit kun je kiezen voor extra volume door het in combinatie met een föhn te gebruiken, of wat minder volume door het zelf in te kneden. Ook het product zelf zit goed in elkaar, zowel de geur, verpakking en het gevoel van het product kloppen. Kortom dit product zit vanaf nu zeker in mijn haar routine!