Home Get the look: Zomers Naturel à la Margot Robbie
Beauty forecast

Get the look: Zomers Naturel à la Margot Robbie

De perfecte look voor een middag op het terras, of een zomerse barbecue bij vrienden. Je wil met het warme weer niet te lang bezig met je make-up, maar wel lekker fris voor de dag komen. Het perfecte voorbeeld hiervoor is Margot Robbie, zij houdt haar make-up clean en dit geeft elke outfit een chique touch! Hoe krijg je deze look? Dat gaan we je haarfijn stap voor stap uitleggen.

1. Begin altijd met een goede reiniging, en een goede dagcrème. De basis van je huid is erg belangrijk. Wanneer jij goed reinigt, zal de huid langer mooi blijven en de crème zorgt voor hydratatie en dat alles op z’n plekje blijft zitten de hele dag!

2. Wij zijn dol op foundation! Het kan de huid een mooie glow geven en onzuiverheden wegwerken. Het is erg belangrijk, dat je de kleur hebt die bij jouw huid past. Wanneer je te donker of te licht gaat, kan dit een erg onnatuurlijk effect geven. Test in je halslijn en met goed licht.
3. Zware dagen gehad? Slecht geslapen? Concealer is je beste vriend! Het geeft je look automatisch een boost waardoor je er een stuk frisser en uitgeslapen uitziet. Kies voor een tint die lichter in dan jouw foundation voor het gewenst effect.

4. Pak er een grote poederkwast bij en breng de poeder aan. Alle eerder aangebrachte producten komen nu mooi samen. Heb je last van een vette huid? Kies dan voor een matterende poeder. Zo voorkom je geglim voor de rest van de dag!

5. We willen allemaal een natuurlijke glow, of een aangebrachte glow die er natuurlijk uitziet. Gelukkig hebben we daar highlighter voor! Breng het aan op het puntje van je neus, de kin, het wenkbrauwbot en op je slaap. Blend zachtjes op de huid.

6. Lipstick is the perfect trick! Door een goede lipstick creëer je direct zoveel contrast in je gezicht. Draag je geen make-up? Dan geeft lippenstift altijd een beetje kleur. Kies een kleur die bij jou en de gelegenheid past. Breng gelijkmatig aan. En dé perfecte tip om je look helemaal af te maken, zonder extra product? Gebruik de lipstick als blush! Breng een beetje aan op het gezicht en smeer voorzichtig uit met de vingers. Niet te veel, het moet er natuurlijk uit blijven zien.

Tadaa! Je bent ready to go! Bel jij je vrienden voor de barbecue?

Lees meer beautytips van Beauty Expert Annemiek Hummelink

Cover: Instagram @margrotrobbie