Home Get the Look: Natural wedding
Get the look

Get the Look: Natural wedding

Voor deze ‘Wedding Look’ is gekozen voor een natuurlijke en een karaktervolle uitstraling. De opgestoken lokken hebben iets liefs maar ook iets stoers & kordaats en passen mooi bij haar driehoekige gezichtsvorm. De gekozen naturel make-up look sluit perfect aan op de zachtheid van deze kleur.

Met deze producten creëer je deze 'Natural wedding' look!

  1. POP PERFECT BLOND POWDER PLEX - blondpoeder, beschermt tegen haarbreuk en zorgt voor gezond en geconditioneerd haar.
  2. POP COLOURCREAM - een zeer verzorgende PPD-vrije haarkleuring met Abyssinian Oil.
  3. POP PERFECT CURL STYLINGCREAM - zorgt voor gedefinieerde en veerkrachtige krullen zonder het haar te verzwaren.

 Om een zo natuurlijk mogelijk geheel te creëren is gekozen voor Full Head Micro-Baylights.  Als gewerkt wordt met een hoger percentage waterstofperoxide geldt de regel: hoe hoger het percentage peroxide hoe geler het eindresultaat. Dit heeft er alles mee te maken dat de warmte die van nature in het haar aanwezig is en vrijkomt als je het haar gaat ontkleuren. 

Hoe lager het percentage waterperoxide, hoe helderder de kleur.

Esmie Post

Voor zachtere kleuren is de  POP Perfect on People Colour Cream gebruikt. Dit is een zeer verzorgende 100% Vegan en PPD-vrije haarkleuring met Abyssinian Oil en met een minimaal percentage ammonia. 

 Voor de opgestoken lokken is het haar bewerkt met een krultang dikte 26mm.  De lokken werden met de handen getextureerd, om meer volume en stevigheid in het haar te creëren en vervolgens los opgestoken om het natuurlijk effect te benadrukken. 

 Model & Mua: Senona Bridal and Beauty, Photography: Robroek Photography, Hair en tekst: Esmie Post