Home Get the Look: Great Hair
Get the look

Get the Look: Great Hair

Deze leuke beach waves zijn perfect voor de zomer, maar dan moet je wel voldoende volume hebben! Lees hier hoe je met wat extra hulp deze Great Hair look ook op jouw haar kunt toepassen, succes verzekerd!

Met deze producten creëer je deze 'Great hair' look!

  1. GREAT HAIR EXTENSIONS FULL HEAD CLIP IN - extra volume creëren met deze handige clip-in extensions

Deze handige Clip-In extensions bieden veel mogelijkheden om het haar op diverse manieren te stylen. Deze extensions van Great Hair zijn gemaakt van 100% echt haar. Hierdoor kunnen ze met hittetools gestyled worden tot wel 180 graden!

Haarverlenging binnen 5 minuten

Voor deze look is het haar verlengd met de 50 cm Clip-In Extensions van Great Hair in de kleur 6/27 Natural Straight. Deze set bestaat uit 7 verschillende banen die door middel van clipjes stevig in het haar bevestigd kunnen worden. Het is belangrijk om het haar eerst goed door te borstelen met de speciale extensions borstel van Great Hair. Zo voorkom je klitten en blijft het haar langer mooi. Vervolgens wordt de Great Hair Argan Oil als heat protection gebruikt om het haar te beschermen tegen de warmte van de hittetools. Succes!

Natural Beach Wave Look

Voor het creëren van deze zomerse beach waves verwarm je een 32mm krultang op 180 graden. Het haar wordt horizontaal, in twee delen van oor tot oor verdeeld. Zo creëer je twee lagen krullen in het haar, waardoor het resultaat natuurlijker oogt. Neem passés van ongeveer 3 centimeter en draai de haren met dezelfde kant langs de krultang als een soort slakkenhuis. Laat de krul na ongeveer 8 tot 10 minuten los. Om de krul goed af te laten koelen kun je een aantal keer in de krul knijpen of spray er wat hairspray op. Herhaal dit over alle passés en afdelingen en laat het haar dan nog ongeveer 5 minuten afkoelen. Hierdoor zorg je ervoor dat de krul goed blijft zitten. Borstel de krullen vervolgens door met de extension borstel van Great Hair voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Voor een goede afsluiting gebruik je de Great Hair Argan Oil in de punten voor extra verzorging en glans!

Welke look ga jij proberen?