Home Genomineerd voor de Coiffure Award!
Events & Awards

Genomineerd voor de Coiffure Award!

Nadat ik vorig jaar Hairdresser of the Year ben geworden, heb ik ook dit jaar weer meegedaan aan de Coiffure Award. Niet voor niets, want afgelopen week ontving ik goed nieuws! Niet alleen zijn drie van mijn inzendingen genomineerd, ook sommige teamleden hebben nominaties in de wacht gesleept. Ik ben supertrots en blij en deel mijn inzendingen graag met jullie.

Categorie dames regio Zeeland, Noord-Brabant en Limburg

Arjan-01 Arjan-02

Hair: Arjan Bevers | Make up: Mireille Bevers Brunt | Styling: Ashley Veraart | Photography: Domen / van de Velde

Categorie Hair Colour Technician

Arjan-color-02 Arjan-color-01

Hair & color: Arjan Bevers | Make up: Mireille Bevers Brunt | Photography: Domen / van de Velde