Home FROM THE HEART| Reyhan van Hairstyling Reyhan in Medemblik
BEAUTIFUL PEOPLE

FROM THE HEART| Reyhan van Hairstyling Reyhan in Medemblik

Wij geloven als BeautyBank in liefde. Liefde is een krachtig fenomeen. Voor buitenstaanders lijkt liefde blind te maken. Maar zelfs als twee mensen met elk een eigen rugzak en financiële problemen voor elkaar kiezen uit liefde geeft liefde de kracht waarmee het leven mooi gemaakt kan worden.

Het verhaal van Chantal

Mijn partner en ik kregen een relatie puur uit liefde. Onze liefde was zo ontzettend sterk, dat valt met geen pen te beschrijven. Helaas is er een schuldendossier en ondanks deze schulden trekt de liefde ons er doorheen. In oktober dit jaar word ik weer moeder. We hopen dat onze zwangerschap voorspoedig zal verlopen en ik van een gezond kindje ga bevallen.

Het is wel de bedoeling dat ik na mijn bevalling weer aan de slag ga als beveiligingsmedewerker. Hiervoor wil ik graag een opleiding gaan volgen. De komende tijd van mijn zwangerschap zal ik helaas thuis door moeten brengen omdat de artsen rust hebben voorgeschreven en ik nu niet mag werken.

Ik mag dus verder geen intensieve dingen doen en dat vind ik lastig. Maar we doen ons best en maken er wat moois van. We hebben dan ook besloten hulp te vragen bij de gemeente voor het huishouden, ambulant gezinsbegeleider en hulp van GGD. Omdat mijn partner nu in zijn eentje de gezinszorg op zich neemt en daardoor minder kan werken, is alle hulp die we krijgen is fijn zodat het ondanks onze financiële situatie goed blijft gaan. We willen het liefst zorgeloos voor ons gezin kunnen zorgen, een toekomst opbouwen waarin we beiden kunnen werken. Want dan kunnen we goed voor onszelf en voor elkaar zorgen!

Hulp uit onverwachte hoek

Al een tijdje liep ik te worstelen met mijn haar en huid, omdat ik niet weet hoe ik het moet verzorgen en niet de financiële middelen heb om het te laten doen, Zo kwam ik via de maatschappelijk werkster van onze gemeente in contact met Karin van de BeautyBank. Ik kreeg allerlei adviezen hoe ik mijn huid het beste kon verzorgen en ontving zelfs een setje producten! Toen de beautybranche weer open kon mocht, werd ik bovendien uitgenodigd om naar de kapper te gaan! Onlangs was het zover en wat was het heerlijk dat ik nu eindelijk het kapsel heb wat ik zo graag wilde! Kapster Reyhan begreep mij en mijn haar helemaal. Ze gaf mij allerlei adviezen om mijn haar te verzorgen, waar ik echt wat aan heb. Ook kreeg ik ook nog eens verzorgingsproducten mee.

De missie om ondanks de situatie toch mijn huid en haar weer te kunnen verzorgen is geslaagd!

Een gelukkige Chantal

De reactie van Reyhan

Een glimlach zegt meer dan 1000 woorden ...

Wat een bijzondere dag was het toen ik deze vrolijke verschijning in de watten leggen. Het begon al met het eerste contact, ze had er zin in want het was al heel lang geleden dat ze naar kapper was geweest. Omdat de omstandigheden er niet naar waren en haar kinderen voorgaan!

Maar nu eindelijk iets voor haarzelf! Eerst gaf ik haar een heerlijke wasmassage en daarna heb ik het haar in een goede coupe geknipt en geföhnd. Advies en tips gegeven. En als extra heeft ze heerlijke producten van Keune Haircosmetics cadeau gekregen! Wat een blijdschap en dankbaarheid … die mijn hart doen verwarmen ♥️In samenwerking met BeautyBank is deze dag mogelijk gemaakt. Hairstyling Reyhan