Home Fluid hairpainting is de nieuwe rage!
Get the look

Fluid hairpainting is de nieuwe rage!

OMG, ik ben helemaal laaiend enthousiast beste lezers. Ik wil jullie op de hoogte brengen van de nieuwste trend van 2016. Bij ons in de salon is deze techniek het helemaal hot persoonlijk ben ik helemaal klaar voor om jullie hiervan te laten genieten: Fluid hairpainting

Jullie weten wellicht dat ik fan en specialist ben op het gebied van balayage en ombrè haarkleuringen.

Van deze nieuwe trend krijg ik enorme kriebels en een kick: haar verven op een tafel! Dit is de nieuwste rage op het gebied van haar verven: 'Fluid hairpainting'. Jullie hebben deze techniek vast al eens op social media voorbij zien komen. HET IS DE BOM!!

Hoe wordt het gedaan?

fluid4

Doordat het haar helemaal verspreid op een tafel / plaat  wordt gelegd kan er goed worden bepaald hoe de kleur van boven tot beneden moet worden aangezet.  Je ziet beter hoe de kleur er uit gaat zien als het haar naar beneden valt. Super handig dus! Met deze methode kun je naast highlights ook de meest toffe creaties met felle kleuren maken!

Fluid2
Je kunt kiezen voor veel contrast of juist voor naturel. Het grote voordeel van deze techniek is dat je het eenmalig aanbrengt en er ongeveer 9 maanden plezier van hebt. Hoe vet is dat!

Hoe lang duurt een behandeling?

Fluid-hairpainting1

Om deze techniek toe te passen is echte vakkundigheid noodzakelijk. De klant moet er wel even de tijd voor nemen Een behandeling duurt min. 2,5 uur tot max. 4 uur. Het ligt eraan hoe lang je haar is en uiteraard welke ondergrond kleur erin zit. Maar dan heb je ook wat en bovendien maanden plezier van je kleur. Hieronder volgen enkele voorbeelden van geslaagde creaties.

Voorbeelden

fluid6 fluid7 fluid8

Lees ook! 5 tips als je bang bent voor de kapper