Home Fijne cadeautjes voor je haar - Davines More Inside Relaxing Fluid & Salt Spray
Onze favorieten

Fijne cadeautjes voor je haar - Davines More Inside Relaxing Fluid & Salt Spray

Davines is een haarverzorgingsmerk waar ik nog nooit van had gehoord. Ik ontving twee producten om te testen en ik was meteen al super enthousiast toen ik ze zag! Waarom? Omdat ieder product heel mooi ingepakt zit in een leuk papiertje, alsof het echt een cadeautje is! In mijn mega enthousiasme heb ik natuurlijk meteen deze 'cadeautje' uitgepakt.

Allereerst iets over Davines zelf:

'Davines Group is opgericht in Parma, Italië, in 1983 door de Bollati familie en begon als onderzoekslaboratorium dat haarverzorgingsproducten produceerde voor het hogere segment voor bekende wereldwijde cosmetische bedrijven. Na een decennium van verwerven van expertise, begonnen we met het creëren van het eigen merk Davines haarverzorgingsproducten.'

more-inside
Davines kiest voor kwaliteit en dat zie je dan ook meteen in de producten terug. Davines zegt hier zelf nog over: 'Kwaliteit betekent voor ons het hebben van de vrijheid om de beste producten te creëren met aandacht en respect voor onze leefomgeving, met het gebruik van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en het toepassen van de wetenschap op elk product om de tevredenheid van onze klanten te garanderen. Kwaliteit is een doel van ons allemaal, van onze partners en consumenten als kwaliteit van leven.'
Zelf heb ik twee producten getest een 'moisturizing fluid' en 'sea salt spray'. Ze komen beiden uit de lijn 'More inside'.

THIS IS A RELAXING MOISTURIZING FLUID

Davines-relaxing-fluid-2
Wat mij opvalt is dat het product niet echt een naam heeft. Het heet gewoon: 'THIS IS A RELAXING MOISTURIZING FLUID' Ik heb dit product natuurlijk uitgebreid getest op mij redelijk droge haar. Je moet een klein beetje van het product aanbrengen op handdoek droog haar en daarna kan je met je haar doen wat je wilt. Ik laat het daarna gewoon drogen. De heerlijk geurende crème is zacht en verdeeld makkelijk door mijn haar. Een dotje is ook genoeg om al mijn punten mee in te smeren.
Davines-relaxing-fluid
Nadat mijn haar gedroogd is zie je in principe niets meer van het product. Het laat mijn haar niet vet achter maar ik zie wel dat mijn haar minder pluizig is dan normaal. Mijn haar glanst zelfs ook iets meer.
Ik vind het een heel fijn en vooral gemakkelijk product dat ik mezelf wel vaak zie gebruiken. Je kunt het heel gemakkelijk na het douchen in je haar smeren en verder hoef je er niets meer te doen! Dit product is zeker een aanrader!

THIS IS A SEA SALT SPRAY

Davines-salt-spray
Het andere product dat ik heb getest is een sea salt spray en heeft wederom niet echt een naam. Het product heet: 'THIS IS A SEA SALT SPRAY'. Normaal ben ik niet zo heel erg fan van zulke sprays. Ze maken mijn haar veel te stug en ik vind het dan vies om door mijn haar heen te gaan. Daarom was ik wel benieuwd naar deze sea salt spray.
Davines-salt-spray2

Deze spray spray je op nat of droog haar en stijl daarna je haar normaal. Ik spray het zelf graag op nat haar om het daarna nog een beetje na te föhnen. Deze sea salt spray geeft mijn haar wel degelijk veel volume en zorgt dat mijn haar ook iets meer structuur krijgt. Bij de meeste sprays krijg ik gelijk heel vies en mega droog haar. Bij deze spray valt dat heel erg mee! Mijn haar blijft er mooi uit zien en voelt niet vies. Een ander groot voordeel van deze spray vind ik dat het zo lekker ruikt. Een zoetige, zomerse geur die lekker de hele dag in mijn haar blijft hangen.
Ik vind deze sea salt spray nog fijner dan de Moisturizing Fluid. Ik vind deze heerlijk en gebruik hem het liefst iedere dag!
Milou : Ik ben 23 jaar oud. Ik ben een net afgestudeerde vrijetijdsmanagement student. Omdat ik gemiddeld een halve dag doorbracht op beautysites van anderen, vond ik dat het wel eens tijd werd om zelf een blog te beginnen!