Home FEESThaar: kapsels voor de feestdagen
Get the look

FEESThaar: kapsels voor de feestdagen


Omdat de celebs zo vaak naar gala's en andere speciale gelegenheden gaan en meestal een standby kapper hebben om hun haar te doen, zijn ze een geweldige inspiratiebron als wij - gewone stervelingen - een keer bijzonder voor de dag willen komen. Met de feestdagen op komst kunnen we wel wat ideeën gebruiken! Wij verzamelden de 5 leukste en mooiste celeb party-kapsels.


1. Emma Stone
Dit kapsel laat zien hoe je opgestoken haar bijzonder maakt met een mooie speld. Doe eerst een (argan) haarolie in het haar en föhn het vervolgens droog met een grote paddle brush om het glad & glanzend te krijgen. Daarna spray je er een glansspray over. Het haar van Emma kreeg een diepe zijscheiding en werd samengebonden in de nek en gedraaid tot een knotje. Om het af te maken zet je een mooie grote haarspeld aan de zijkant van de knot vast.

2. Diane Kruger
Deze stijl is een mix van klassiek en casual door de losse plukjes. Om deze look te krijgen, hou je het hoofd ondersteboven en föhn je het zo droog voor extra volume. Gebruik een styling cream of mouse voor extra body. Als het haar bijna droog is, fUohn je het helemaal glad met behulp van een straightening cream. Daarna maak je een superstrakke staart door weer met je hoofd naar beneden te buigen. De staart moet hoog, bovenop je kruin komen. Verdeel de staart in 2 delen en draai deze rond de basis van je paardenstaart,. Pin de knot vast met haarpinnen en speldjes. Gebruik een haarlak om het te fixeren en trek hier en daar wat plukjes los voor een nochalant effect.

3. Halle Berry
Föhn het haar droog nadat je een thickener hebt gebruik (verdikkings creme), gebruik je handen in plaats van een borstel. Als het haar bijna droog is, pak je een kleine ronde borstel waarmee je het haar omhoog föhnt om het en lift te geven. Doe wat pommade in je hand en verdeel dit over de plukjes om ze glans en stevigeid te geven.

4. Lauren Conrad
Nadat het haar glad en droog is geföhnd (gebruik wel een thinckener voor meer body), kam je het in een zijscheiding. Daarna pak je een krultang waarmee het haar in plukken gaat krullen. Krul alleen de uiteinden van de plukken zodat het haar glad rond het hoofd blijft. Nadat je hiermee klaar bent, haal je voorzichtig je vingers door het haar om de krullen losser te maken. Met een mooie speld of sierkam zet je het haar aan een zijkant vast. Gebruik op het laatst nog wat glansspray als finish.
5. Joan Smalls
Deze look werkt alleen voor vrouwen met echt lang haar, zodat het contrast dramatisch is. Gebruik royaal een glansserum en föhn het haar droog. Maak het haar vervolgens helemaal glad met een stijltang en maak een perfecte strakke middenscheiding. Pak al het haar en zet het vast in een strakke paardenstaart. Neem nu en glans gel en gebruik dit royaal voor het strakke gedeelte op de kruin zodat dit extreen veel glans krijgt. Neem vervolgens een krultang en maak krullen in de staart en woel vervolgens met je vingers door de krullen zodat het een dikke pluizige bos wordt.

BRON Uit: Allure Foto's: Lester Cohen/WireImage; Jason Merritt/Getty Images, Kevin Mazur/WireImage, Mark Davis/Getty Images, Ben Hider/WireImage, Fairchild Archive; Frazer Harrison/Getty Images, Rob Kim/FilmMagic; Mike Coppola/Getty Images, Fairchild Archive; Karl Prouse/Catwalking/Getty Images, Jason Merritt/Getty Images, Alberto E. Rodriguez/Getty Images, Jason Merritt/Getty Images, Jon Kopaloff/FilmMagic, LOIC VENANCE/AFP/GettyImages, Jason LaVeris/FilmMagic, Charley Gallay/WireImage, Charley Gallay/WireImage, Jason Merritt/Getty Images, Jason Merritt/WireImage, Jason Merritt/Getty Images For BET, Jason Merritt/Getty Images For BET, Jason Merritt/Getty Images For BET, Ben Pruchnie/Getty Images, Andrew H. Walker/WireImage, Henry S. Dziekan III/WireImage, Jeffrey Mayer/WireImage, D Dipasupil/FilmMagic, Theo Wargo/WireImage, Ivan da Silva/Getty Images, Desiree Navarro/WireImage, Sonia Recchia/Getty Images, Steve Granitz/WireImage, Jon Kopaloff/FilmMagic, Michael Kovac/Getty Images