Feedback Verzamelen

Salons weten hoe belangrijk klantenbinding is. Blijf in gesprek met je klanten, luister naar hun feedback en probeer je diensten steeds weer te verbeteren. Je klanten zijn immers de beste ambassadeurs voor jouw bedrijf en tevreden klanten kunnen voor meer klanten zorgen.

ZO VRAAG JE KLANTEN OM REVIEWS

online-boeken

1. SLUIT JE AAN VOOR ONLINE BOEKEN
Na elke afspraak, ontvangt de klant automatisch een mail na afloop met het verzoek een review te schrijven. Zo verzamel je snel veel reviews.

 

 

 

 

 

review-button2. PLAATS DE REVIEWKNOP OP JE WEBSITE*
Plaats deze knop op je website. Hiermee laat je zien wat jouw score is en hoeveel reviews je al hebt verzameld. Bezoekers die erop klikken kunnen meteen een review schrijven op WieWatHaar. Je kunt de widget gratis downloaden nadat je bent ingelogd.

 

salon-ipad3. ZET EEN COMPUTER OF iPAD IN DE SALON
Zet een iPad of laptop in de salon. Tijdens het wachten kunnen klanten dan makkelijk hun beoordeling schrijven. Zo verzamel je snel vele reviews!

 

 

 

mail4. STUUR KLANTEN EEN MAIL
Stuur je klanten een paar dagen na hun bezoek een e-mail met de vraag of ze tevreden zijn over de behandeling. Vraag ze een review te schrijven en vergeet niet de link naar jouw salonpagina in de mail te vermelden. Je kunt hier een voorbeeldtekst downloaden: VOORBEELD-MAIL

 

 

salonselfie5. VRAAG KLANTEN OM SALONSELFIES
Zitten klanten in de stoel? Vraag ze dan om een selfie te maken of maak een foto van hun. Deze foto kunnen ze dan posten op WieWatHaar en delen met al hun vrienden. Zo staat jouw salon nog beter in de picture!

 

photo6. VUL JOUW EIGEN LOOK BOOK*
Vertel je medewerkers dit standaard te gaan doen; voor- en nafoto’s helpen namelijk enorm om andere klanten te overtuigen. Je kunt deze foto’s op je salonpagina op WieWatHaar zetten zodat anderen kunnen zien welk verschil een behandeling in jouw salon kan maken!

 

 

Je zult merken dat dit vruchten begint af te werpen. In de toekomst zullen steeds meer mensen via internet een salon zoeken. Zorg dat jouw salon daar goed op staat!

* Deze optie is alleen mogelijk als je bent aangesloten bij WieWatHaar. Je ontvangt dan eigen inloggegevens om jouw pagina zelf te beheren..

mis geen kortingen, acties en beautytips en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden voor Sign-up members
* = verplicht veld