Home Essential Looks herfst/winter 2021
Get the look

Essential Looks herfst/winter 2021

Deze nieuwe Essential Looks trendcollectie van Schwarzkopf Professional heet INSCAPE en is in samenwerking ontwikkeld met het gerenommeerde Pantone Color Institute.

Pantone geeft vorm aan alle mogelijke tinten en IGORA is het merk voor professionele coloristen - het meest bekend om innovatie in formules en eindeloze kleurmogelijkheden. De nieuwe kleurwerelden voor 2021 zijn geïdentificeerd en tot leven gebracht in een collectie van 18 levendige nieuwe IGORA ROYAL kleurenmixen.

Drie trends

De collectie onderscheidt 3 trends: Novel Comfort - alles over textuur, zachtheid en cocooning, Quintessential - een speelse moderne twist op retro, en E-phoria - een viering van futurisme en een nieuwe energie voor menselijke verbondenheid.

Novel Comfort

We drukken onszelf uit op een manier die zowel cocoonend als energiek is. Deze trend draait om kwaliteit, comfort en zelfacceptatie in je 'cosy cave'. Ons palet van organische, aardse kleuren komt tot uiting in moeiteloze pasvormen en multi-texturale eindresultaten.

Credits: Cut - Global Ambassador, Tyler Johnston , Kleur - Global Colour Ambassador, Lesley Jennison

Quintessential

Een frisse kijk op de vrouwelijkheid van de jaren '60. Quintessential combineert zachte nostalgie met een nieuwe moderniteit in asgrijze tinten, pastelkleuren, precisietechnieken, een eigentijdse kijk op klassiek knippen, afgeronde styling en een perfecte afwerking.

Credits: Cut– Global Ambassador, Tyler Johnston, Kleur - Global Colour Ambassador, Arjan Bevers

E-phoria

Het is een nieuwe ochtend, het is een nieuwe dag en we willen de mensheid introduceren in de wereld van technologie om een betere toekomst op te bouwen, in een gedurfd palet van elementaire roodtinten en gloeiende metallics, we knippen voor het individu en stylen voor zelfexpressionisten.

Credits: Cut - Creative Experimentalists, X-presion, Kleur - Creatieve Experimenteerders, X-presion