Home Elke maand een ander parfum!
Actueel

Elke maand een ander parfum!

Hoe leuk is dat, elke maand een ander merkparfum in huis voor een lage prijs! Dat vonden ze bij Parfumado ook en daarom kun je nu een voordelig abonnement afsluiten (dat je elk moment kunt pauzeren of opzeggen) om elke maand een topparfum in huis te krijgen. Lees snel verder, want speciaal voor onze lezeressen hebben we nu een kortingsactie!

Jouw parfum is heel persoonlijk. Geuren wakkeren verlangens aan, roepen emoties op en brengen herinneringen tot leven. Het aanbod in parfums is gigantisch en blijft groeien. Soms zie je tussen de bomen het bos niet meer en hoe ontdek je nu die speciale parfums, die passen bij jou, alle gelegenheden en seizoenen? Dat kan nu met de slimme service van Parfumado; elke maand een ander topparfum in huis voor een vaste, lage prijs. Er zijn vele geuren beschikbaar en voor onze lezers hebben we nu een heel aantrekkelijke aanbieding!

Korting voor WieWatHaar lezers!

Gebruik deze speciale code* om maar liefst 30% korting te krijgen op de 1e maand van jouw abonnement! (*Deze code is tot 14 september 2020 geldig)

Zo werkt het:

1. kies uit meer dan 350 parfums

Voeg favorieten toe aan je persoonlijke parfumkalender. Geen inspiratie? Vraag ons advies

2. Slechts €14.95 per maand

Iedere maand een nieuw parfum (8ml) door de brievenbus. Genoeg voor 30 dagen, 4 sprays per dag

3. Gratis travel-case voor onderweg

Jouw parfum altijd bij je, in onze luxe travelcase. Je krijgt 'm van ons cadeau, en kunt ze in alle kleuren bijbestellen

4. Flexibel abonnement

Omdat we snappen dat jouw behoefte elke maand verschilt kun je onze service altijd pauzeren of beëindigen

Deze actie is afgelopen.