Home Dilemma: eerlijk zijn tegen je kapper
Hair solutions

Dilemma: eerlijk zijn tegen je kapper

Je kapsel is niet geworden wat je wilde of het bedrag is uiteindelijk véél hoger dan je dacht. Wat nu? Zou je het meteen eerlijk zeggen en vragen om een oplossing? Of durf je er niets van zeggen en ga je thuis uithuilen? In dit artikel geven we je vijf tips hoe je gewoon eerlijk kunt zijn tegenover je kapper.

Nummer-1

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden

Neem altijd een foto mee als voorbeeld. Sla het fotovoorbeeld op of maak een screenshot op je mobiel en laat deze aan je kapper zien. Zo weet je kapper precies hoe jij je haar hebben wilt en kan de hij of zij kijken of dit gaat lukken.

Nummer-2

Voorkom onverwacht hoge kosten

2-etablir-un-budget-avant-de-demarrer-la-mission-soldes

 

Vraag vooraf hoeveel het ongeveer gaat kosten of bekijk vooraf eerst de prijzen. Ga alleen akkoord als je dit bedrag er ook echt voor uit wilt geven.

Nummer-3

Blijf vriendelijk

Doet je kapper iets wat je niet wilt? Zeg dat je het toch liever wat langer wilt hebben of vraag of die ene pluk ook meegekleurd mag worden. Wees eerlijk, maar blijf vriendelijk.

Nummer-4

Vraag je kapper om advies

How-my-hair-salon-is-better-at-customer-service

 

''Hoe behoud ik mijn kleur?'' of ''hebben jullie bepaalde producten voor het stijlen of krullen van mijn haar?'' kun je natuurlijk gewoon aan je kapper vragen als je in de stoel zit. Wie weet steek je er nog iets van op en heb je nooit meer last van een bad hair day!

Nummer-5

Ontevreden? Neem gelijk contact op met je kapper

celebrities_crying_01
Kom je thuis en ben je eigenlijk heel ongelukkig met je kapsel? Zeg vriendelijk dat je niet heel blij bent met het resultaat en vraag naar een oplossing. Een goede kapper wil graag dat je tevreden bent met je kapsel. Meestal is het fatsoeneren van je haar dan ook gratis of tegen een gereduceerd tarief.

 

Wat zou jij niet tegen je kapper durven zeggen?

Positiviteit of opbouwende feedback is belangrijk , lees ook: Hoe schrijft ik een review (testimonial ) voor mijn kapper