Een stralende huid na het Ahava Mineral Radiance Mask?

Ahava-mask

Een tot twee keer per week een maskertje is voor mij geen overbodig luxe. Je hebt maar een huid en die moet je dan ook lekker verzorgen en voeden als je het mij vraagt. Een maskertje moet voor mij zowel mijn huid kunnen zuiveren en opfrissen, maar moet het ook lekker hydrateren en zacht maken. Zou het Mineral Radiance Mask van Ahava een van mijn nieuwe favorietjes kunnen worden?

Het eerste wat mij opvalt is dat de fris groen gekleurde flacon van groot formaat is, wat voor mij echt een pluspunt is. Je krijgt maar liefst 100ml product, i love it! De meeste meer luxe maskers zitten vaak in kleine verpakkingen en daardoor kun je er vaak minder lang van genieten, dat is hier zeker niet het geval.

Ahava-mask-03

Het Ahava Mineral Radiance Instant Detox Mud Mask heeft als hoofdbestanddelen Mineral Spring Water en Dead Sea Mud. Beide ingrediënten hebben een uiterst zuiverende werking, maar zouden ook moeten zorgen voor een jonger en frisser uitziende huid.

Bij het openen van de flacon komt er direct een hele frisse geur en lekkere geur vrij. Het maskertje zelf heeft een licht grijze kleur en is voor een mud mask lekker soepel en luchtig van textuur. Normaal gesproken zijn mud masks nogal stug en zwaar om aan te brengen op het gezicht, maar deze voelt heel fris en zacht aan.

Ahava-mask-02

Het aanbrengen van het masker gaat heel makkelijk en en ik doe het gewoon met mijn vingers, maar het kan natuurlijk ook met een kwast. In beschrijving staat aangegeven dat het masker voor 2 minuten op het gezicht moet inwerken en daarna mag worden afgespoeld met water of door een toning water op een watje te doen verwijderd kan worden. Zelf dacht ik: ‘maar 2 minuutjes is dat wel lang genoeg?’ Maar na anderhalve minuut ongeveer voel je het masker al echt harder worden en is het logisch dat het bijna eraf mag. Mijn huid is na het afspoelen van het masker heel glad en voelt lekker stevig en bouncy aan. De plekken waar het masker heeft gezeten, heeft een beetje een rosige kleur wat je gezicht direct fris doet ogen.

Ahava-mask-01

Ik heb het Mineral Radiance masker van Ahava nu een aantal keren gebruikt en ik merk echt dat ik hierna een babyzacht huidje heb. Wel vind ik het lekker om erna een fijne crème aan te brengen op mijn gezicht en deze glijdt dan ook super glad over mijn huid heen. Dit masker wordt zeker onderdeel van mijn wekelijkse maskertjes routine en ik ben heel tevreden over het resultaat.

Oh en Ahava mochten jullie ooit een parfum of geurkaars lanceren van de geur van dit masker, please call me!

Comments

comments