Home Een oplossing voor pluizig haar? O&M The Power Base & Frizzy Logic
Onze favorieten

Een oplossing voor pluizig haar? O&M The Power Base & Frizzy Logic

Original thinking, dat is de boodschap die het merk Original Mineral uitdraagt. De wereld verandert en velen van ons zijn op zoek naar natuurlijke oplossingen. Dit is een van de redenen waarom het Australische merk Original Mineral haarproducten maakt met natuurlijke ingrediënten uit de zee en woestijn van dit land. Door de schadelijke stoffen uit de producten te laten en deze natuurlijke ingrediënten te gebruiken, ondervindt ons haar minder stress en verbetert de haarconditie.


Dit klinkt allemaal erg veelbelovend en ik zag dat mijn medebloggers ook allemaal erg enthousiast zijn over dit merk, zoooooo let’s test!

The Power Base – Protein Masque

OM-power-base


Packed with weat proteins te rebuild chemically challenged locks. Kijk komt dat even goed uit, ik heb toevallig net mijn haar gekleurd dan is een fijne verzorging daarna zeker wenselijk.

Het masker zit in een mooie ovaal vormgegeven verpakking. Aan de bovenkant moet je aan een kant drukken dan gaat verpakking open. Daarna de verpakking indrukken en dan komt er een vrij stevige witte substantie uit met een heerlijke zoete nootachtige geur. De substantie verdeelt goed over het haar, even intrekken en na het uitspoelen voelt het soepel aan.

Maar…… of het nu door het vochtige weer komt of dat mijn haar niet goed reageert op dit product, ik ben er niet enthousiast over. Na het opdrogen werd mijn haar wat stug en pluizig en sprong werkelijk alle kanten op. Ik ben echt een beetje teleurgesteld. Uiteraard niet voor een gat te vangen, ik laat er nog een product van Original Mineral op los: de Frizzy Logic Shine Serum.

Frizzy Logic Shine Serum

OM-frizzy-logic


Deze olie combat humidity and tame out out of control curls. Is dat niet wat ik net noemde? Een gevecht met vochtigheid om mijn haar te temmen. Argan- en Macadamia-olie gaan deze strijd aan met mijn dorre ontembare haar. Deze wat dikkere haarolie is superfijn aan te brengen, loopt niet in straaltjes van je handen en is prima te doseren. De mierzoete geur doet mij ontzettend denken aan de Bubblicious kauwgom maar so what?, als het mijn haar maar temt! Na het aanbrengen ziet mijn haar er veelbelovend uit, het lijkt soepel en stralend en de pluis is verdwenen. Maar na ongeveer een uurtje blijkt deze olie het toch niet te zijn voor mijn haar. De pluis schiet er weer in en het staat alle kanten op.

Heel jammer dat deze producten en mijn net gekleurde haar geen goede match zijn, want ik vond het wel fijn om de producten te gebruiken qua substantie en geur.

Getest door: Sandra Raino (voormalig testpanel WieWatHaar)