Home Een klein gebaar in roerige tijden
Ondernemend

Een klein gebaar in roerige tijden

Lieve kappers, hairstylisten en schoonheidsspecialisten & barbiers van Nederland!

Het Coronavirus houdt ons allemaal bezig en heeft op iedereen flinke impact, vooral nu alle salons langer dan verwacht gesloten blijven. WieWatHaar leeft met jullie mee en wil graag iets voor jullie betekenen, want samenwerken maakt sterker!

We hopen dat er na 10 mei weer betere tijden aanbreken voor iedereen. Waar wij in de tussentijd aan kunnen bijdragen is de vindbaarheid van de salons. Onder onze Wiewathaar bezoekers zijn ook veel consumenten die opzoek zijn naar een goede haar- of beautysalon. Wij bieden jullie een gratis salonpagina aan met de mogelijkheid om foto’s, informatie van jouw salon, openingstijden en het merk waarmee je werk te plaatsen. Je kan er zelfs een directe link plaatsen naar je eigen boekingssysteem.

Wij willen graag iets extra’s doen voor de branche. Daarom bieden wij jullie het volgende aan:

WIJ MAKEN JOUW SALONPAGINA HELEMAAL IN ORDE!

Normaal zou je zelf deze gratis salonpagina gaan invullen en als dat echt niet zou lukken, dan vragen we hier een eenmalig bijdrage van €15 voor, maar nu gaan we dat gratis* voor je doen!

*Deze actie geldt tot 1 juni en geldt alleen indien de aanvraag per salon zal plaatsvinden. Wil je graag meerdere salons registeren? Neem dan contact op met [email protected] Daarnaast kun je in de toekomst altijd kosteloos je salon kunnen blijven registeren en wijzigen via je eigen inlog! Alle gegevens die je invult, zijn bedoelt voor de salonpagina op WieWatHaar, wij zullen nooit gegevens naar derden verstrekken.

Wat moet je doen?

  • Stuur een mail naar [email protected] met 4 afbeeldingen: 1 logo en 3 salonfoto’s  (liefst liggend formaat)
  • Vul het formulier in met alle salongegevens via deze link

That’s all, wij doen de rest! Je ontvangt een mail met inloggegevens en instructie als dat is gedaan.

Als straks de dreiging over is en iedereen weer druk aan het werk, zijn jullie extra goed vindbaar. Daarnaast blijven we ervoor zorgen de professionele branche in beeld blijft. Met het laatste nieuws, trends, producten en leuke interviews hopen we jullie bovendien te blijven inspireren!