Home Editor's pick: Tangle Teezer Scalp Brush
Onze favorieten

Editor's pick: Tangle Teezer Scalp Brush

Tangle Teezer, bekend om hun innovatieve borstels, lanceert de Scalp Brush! Deze borstel is ideaal om de hoofdhuid te exfoliëren en restjes haarstylingsproducten (zoals maskers en leave-in conditioner) te verwijderen.

De hoofdhuid is dé plek waar oliën, roos en resten van haarstylingsproduct blijft hangen. Als dit zich daar blijft ophopen, kan dat effect hebben op de conditie van de groei en glans van je haar.

De Scalp Brush heeft korte tanden, waarmee de hoofdhuid zachtjes wordt gemasseerd op de juiste punten van het hoofd. De lange tanden verwijderen juist restjes van de hoofdhuid en geeft een milde exfoliatie waardoor de haarwortels weer volledig ruimte hebben om te ademen.

Na het gebruik van de Scalp Brush zal de hoofdhuid minder jeuk ervaren, geen restjes bevatten van haarproducten, frisser en gezonder aanvoelen. Daarnaast ervaarde de testers ook dat dat de Scalp Brush hen een relaxt gevoel gaf tijdens het gebruik en de korte tanden een heerlijk massage effect gaf.

De Scalp Brush zal je haarroutine volledig omgooien: gebruik het onder de douche om je haar grondig te reinigen of om je salt scrub in te masseren. Een nieuwe aanwinst voor de Tangle Teezer collectie!