Home Editor's pick: Tabitha James Kraan Compact Organic Dry Shampoo Dark Hair
Onze favorieten

Editor's pick: Tabitha James Kraan Compact Organic Dry Shampoo Dark Hair

Deze handige compacte droogshampoo van Tabitha James Kraan is speciaal gemaakt voor donker haar en bevat een mix van plantaardige ingrediënten die de olieproductie in balans houden en de hoofdhuid kalmeren. De mooie gouden flacon past in elke handtas en verzekert donkerharige schonen van frisse lokken - óók onderweg!

Deze prachtige flacon van Tabitha James Kraan in compact formaat is ideaal om het haar de hele dag even mee bij te werken. De droogshampoo voor donker haar is speciaal geformuleerd voor donker haar en ruikt heerlijk naar de essentiële oliën, waaronder Roos, Geranium en Mirre. Bovendien maakt de droogshampoo het haar niet dof, maar geeft het juist een prachtige glans.

Zo gebruik je het

  • Strooi royaal in het haar, met name bij de haarwortels, de poeder zal het overtollige talk absorberen zonder de hoofdhuid te irriteren.
  • Masseer licht in de hoofdhuid en borstel het haar vervolgens door.
  • Gebruik als alternatief een borstel met echte haren en borstel het haar door.
  • Blaas met een föhn met koude lucht om het volume te verhogen en het poeder gelijkmatig te verdelen.
  • Gebruik dagelijks om de styling te verlengen.
  • Het beste is om 1-2 keer per week het haar met een shampoo te wassen, deze droogshampoo is de perfecte oplossing voor de dagen tussendoor.

Tabitha James Kraan met gecertificeerde organische haarverzorging heeft meerdere awards gewonnen. Daarnaast bestaat alle producten uit 92% gecertificeerde biologische producten en is de haarverzorging 100% natuurlijk, vegan en niet getest op dieren.  

Meer natuurlijke merken? Marlie Bio , Chromalya en Orli