Home Editor's pick: Olaplex No. 3 Hair Perfector
Onze favorieten

Editor's pick: Olaplex No. 3 Hair Perfector

Het is geen conditioner. Ook geen haarmasker. De Olaplex No. 3 Hair Perfector is een herstelbehandeling waardoor het haar van binnenuit weer wordt opgebouwd na chemische behandelingen.

Dit product is de ideale aanvulling op je wekelijkse ritueel en een perfecte voorbereiding op een chemische behandeling. Want de verbroken zwavelbruggen worden aan de binnenkant van het haar blijvend hersteld, zonder dat het resultaat worden uitgespoeld na een aantal wasbehandelingen. De No. 3 Hair Perfector repareert alledaagse beschadigingen aan het haar als gevolg van styling, warmtebronnen (bv föhn of stijltang) en zonlicht, tussen de bezoeken aan de kapsalon door.

Hoe gebruik je het?

Was je haar eerst met een diepreinigende shampoo, die alle productresten verwijdert. Dep het haar droog en breng Olaplex No. 3 Hair Perfector gelijkmatig aan op het handdoekdroge haar en kam het goed door met een grove kam. Dit laat je 10 minuten inwerken. Daarna spoel je het haar goed uit en was je het haar weer met een milde shampoo en conditioner. Doe dit ritueel wekelijks. Bij sterk beschadigd haar, mag je het ook tweemaal per week gebruiken.

Olaplex is ontwikkeld door Dr. Eric Pressly en Craig Hawker, twee van 's werelds meest toonaangevende scheikundigen. Dit Dream Team heeft een chemische verbinding uitgevonden bestaande uit maar één ingrediënt, zonder siliconen en olie. Olaplex koppelt gebroken verbindingen in het haar voor, tijdens en na kleurbehandelingen.