Home Editor's pick: Great Hair Clip In Extensions
Onze favorieten

Editor's pick: Great Hair Clip In Extensions

Meer volume in een handomdraai? Ja, dat kan met deze slimme extensions die je makkelijk en snel in je haar vastzet. Ideaal voor vrouwen met dun haar en die niet altijd vaste extensions willen dragen!

Ben jij ook zo jaloers op al die celebs met prachtige, volle bossen haar? Maar een groot deel van deze sterren dragen extensions en dat zie je niet! Haarverlenging hoeft niet onbetaalbaar te zijn, niets is minder waar. Goede Extensions kunnen juist heel betaalbaar zijn, waardoor haarverlening eigenlijk voor iedereen is weggelegd.

Met de Great Hair Clip In extensions kun je met 1 pakket een complete haarverlenging creëren. Maar met 1 losse Clip In kun je ook al gemakkelijk extra volume creëren. Het resultaat kan je dus helemaal zelf bepalen door het kiezen van de hoeveelheid. 1 pakket met Clip In Extensions bevat 100 gram haar, dit is gelijk aan 100 tot 120 extensions. Het is beter deze extensions tijdens het slapen niet te dragen.

Wist je dat?

Het haar van Great Hair komt uit de grootste tempel van India. Het tempelcomplex Tirumale Tirupati in het zuiden van India. In het verleden werd het haar door de tempels terug geschonken aan ‘moeder natuur’. Het haar werd aan de zee en rivieren geschonken. Tegenwoordig wordt het haar verzameld en verkocht omdat er vanuit het westen veel vraag naar is. Elke Hindoe wordt voor zijn eerste levensjaar kaalgeschoren, om zo god te danken dat hij/zij geboren is. De tempel verkoopt het haar en daardoor blijft de tempel bestaan. Daarnaast zorgt de tempel voor gratis scholing en wordt het ziekenhuis gefinancierd.

Great Hair Extensions biedt een haarverlenging van topkwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Het haar is afkomstig uit de tempels van India en wordt vervaardigd in onze fabriek in Italië. 100% Remy Hair.