Home Editor's pick: GOLDWELL Dualsenses Bond Pro
Onze favorieten

Editor's pick: GOLDWELL Dualsenses Bond Pro

Goldwell heeft een systeem ontwikkeld dat slap en kwetsbaar haar meteen kracht en veerkracht biedt. Met deze serie technologisch geavanceerde haarformules kun je zelfs zwak en breekbaar haar direct herstellen zonder het te verzwaren.

Haarbreuk en gespleten haarpunten worden tegen gegaan. Een innovatieve Inter-Amino-Bond-Builder versterkt het haar van binnenuit. Met als resultaat sterk en veerkrachtig haar. Peptiden en aminozuren dringen diep in de haarschors (cortex) binnen, gericht op de beschadigde gedeeltes. Algenextracten vormen ionen- en waterstofbruggen, waardoor de peptiden in de binnenste haarschors worden opgeslagen. Hierdoor wordt de haarvezel sterker en veerkrachtiger. 

De collectie

  • Dualsenses Fortifying Shampoo: biedt direct verzorging en structuur voor zwak, kwetsbaar haar. Goldwells exclusieve FadeStopFormula minimaliseert kleurverlies bij elk gebruik.
     
  • Dualsenses Fortifying Conditioner: creëert direct sterker haar en zichtbaar minder haarbreuk. Bovendien beschermt het tegen mechanische beschadigingen door kammen en borstelen. 
  • Dualsenses 60Sec Treatment: versterkt het haar direct tot 100% in 60 seconden om breuk en gespleten haarpunten te voorkomen en verzegelt de schubbenlaag (cuticula) voor zachtheid, kambaarheid en bescherming. Dit allemaal zonder het haar te verzwaren. 
  • Dualsenses Repair & Structure Spray: maakt het haaroppervlak glad en bereidt het voor op de styling. Geeft het tegelijkertijd langdurige bescherming en weerstand tegen dagelijkse stressfactoren. Zelfs bij fijn, kwetsbaar haar. 
  • Dualsenses Day & Night Bond Booster: vermindert haarbreuk en gespleten punten direct tot 99%. Geeft tegelijkertijd langdurige kracht en stabiliteit aan het haar. Deze specifieke formule biedt de ultieme versterkende voordelen dankzij de hoogste concentratie Inter-Amino-Bond-Builder in de serie. 

Goldwell is een salonexclusief merk van Kao Salon Division. De professionele haarproducten zijn toegewijd om de aspiraties van stylisten en hun klanten tot leven te brengen. Sinds 1948 staat Goldwell bekend om zijn baanbrekende innovaties in de salonbranche.