Home Editor's pick: Color WOW Dream Filter
Onze favorieten

Editor's pick: Color WOW Dream Filter

De Dream Filter van Color WOW is echt zo'n product dat elke blondine in haar badkamerkast zou moeten hebben staan. Deze spray gaat namelijk heel effectief die vervelende gele gloed tegen en zorgt voor frisse blonde lokken. Maar ook grijs haar is gebaat bij deze Dream Filter.

Je gebruikt deze spray vóór het wassen, op je droge haar. Laat het even (ongeveer 3 minuten) inwerken en was het uit met een milde shampoo (het liefst de Color Wow Security Shampoo) en gebruik daarna - naar wens nog een conditioner of haarmasker. Het product is geschikt voor alle haartypes en is vooral effectief op bleke tinten als blond, grijs, as, wit en alle lichtere haartinten die vatbaar zijn voor vlekken en verkleuring door metalen en mineralen.

Wat maakt de Dream Filter speciaal

Het haalt alle mineralen weg die zorgen voor nare verkleuringen (die gele gloed) en maakt je haarkleur weer helder en fris. Bovendien wordt het haar ook zachter na gebruik en is het mild voor je hoofdhuid. Deze spray is helemaal vegan en bevat geen paraben en sulfaten en is dus heel veilig voor je haarkleur.

Color WOW biedt een baanbrekende collectie aan probleemoplossende formules die speciaal zijn ontworpen om de pijnpunten aan te pakken die gepaard gaan met gekleurd haar.

Lees ook van Color Wow; Color WoW Dream Cocktail & shampoo en conditioner voor gekleurd haar