Home Editor's pick: ABHATI Shampoo Bars
Onze favorieten

Editor's pick: ABHATI Shampoo Bars

De nieuwe Shampoo Bars van Abhati zijn niet alleen supereffectief voor het haar, ze zijn ook enorm milieuvriendelijk! Want deze zeepjes voor het haren wassen zorgen voor weinig afval: één shampoo bar is gelijk aan twee flessen vloeibare shampoo. Ze zijn dus heel zuinig in gebruik. Dit sympathieke Zwitserse merk met Indiase roots is nu ook hier verkrijgbaar!

De Shampoo Bars zijn verkrijgbaar in 4 varianten:

De Harmonizer

Surya Balancing Shampoo Bar zuivert zachtjes en verzorgt de hoofdhuid en verwijdert productophoping dof haar. Diepe antioxiderende reinigende werking verwijdert voorzichtig onzuiverheden. pH-gebalanceerde formule combineert adstringerende citroengrasolie en hoofdhuid-verjongende calendula, terwijl salie-extract verheldert en kalmeert.

De zuiveraar

Nanda Detoxifying  Shampoo Bar is een zachte maar eff ectieve dagelijkse verhelderende formule. pH-gebalanceerd en geschikt voor alle haartypes. Antibacteriële formule herstelt glans, handelbaarheid en structuur aan het haar dat een detox nodig heeft.

De Hydrator

Manali Moisturising Shampoo Bar hydrateert en voedt haar en hoofdhuid. Tastbare zachtheid; Gee een natuurlijke glans aan vermoeid en dof haar. Hero ingrediënten: wietolie, vlierbes en spirulina.

De rustgever

Kaveri Calming Shampoo Bar is geschikt voor alle haar- en hoofdhuidtypes. Veilig voor gekleurd haar. De shampoo bar Kaveri bevat hoofdhuid herstellend sandelhout en salicylzuur om haar en hoofdhuid te voeden en schilfers en roodheid te kalmeren. Stimuleert de bloedsomloop en de groei van follikels. pH-gebalanceerde formule en 100% natuurlijk

ABHATI Suisse zet zich in voor een schoner milieu en om iets terug te doen voor de planeet en voor alles wat hierop leeft.  Ze opereren niet alleen duurzaam en fair trade, we investeren ook in degenen die met ons samenwerken. Ze beschouwen ons werk als tweeledig: ze bieden hun klanten een uitzonderlijk productassortiment, ongeëvenaard in de kwaliteit en potentie.