Home Editorial 10
Actueel

Editorial 10

Ons thema voor deze maand is Colourful you! Want hoe saai en grijs zou de wereld eruit zien zonder kleur? De dagen worden rap korter en de blaadjes vallen alweer van de bomen. De natuur met haar mooie, diepe herfsttinten doet ons verlangen naar een warme, nieuwe haarkleur of make-up. Deze tijd van het jaar is perfect voor een bezoekje aan de kapper of schoonheidsspecialist. Want een nieuwe haarkleur, advies voor extra verzorging thuis of een facial om alle zomerse (dode) huidcellen te verwijderen hebben we wel verdiend. Zeker tijdens deze lastige periode, dus gun het jezelf en laat je door ons inspireren!

Deze maand kun je o.a. interviews met kleurspecialiste en veelvoudig winnaar van de Coiffure Award Kirsten Alacali lezen. Onze expert Bert de Zeeuw vertelt wat de laatste kleurtrends gaan worden en kleurexpert Kimm Koffijberg laat weten waarom grijs haar een goed idee is. En we hebben weer veel trendcollecties, waaronder ook een van eigen bodem van kapper Hans Beers.

Ayurveda

Ook spraken we voedingsdeskundige en Ayurvedisch coach Lida Eydenberg over de verschillende types (dosha's) in de Ayurvedische leer en waarom ook je haar & huid hier baat bij hebben.

Natuurlijk is het nog steeds een lastige en onzekere tijd, we gaan de koude wintermaanden weer tegemoet en we weten niet hoe het coronavirus ons gaat raken. Ook daar zullen we aandacht aan besteden. Bijvoorbeeld wat de aangescherpte regels betekenen voor kappers en schoonheidsspecialisten en hun struggle om die in de salon goed na te kunnen volgen. En last but not least zijn er ook weer veel nieuwe productlanceringen en innovaties. Dus houd ons ook deze maand in de gaten! Liefs, Marit X

Meer lezen

Meer thema's en artikelen? Check onze HAAR | MANNEN |HUID & BEAUTY| en INNERBEAUTY Insights!

Lees ook Editorial 8 over Lifestyle of over ons thema Festival looks. In november gaan we het hebben over Beauty Forecast en in december gaan we het hebben over Relax! WieWatHaar is hét inspiratieplatform voor hair- & beauty professionals & beauty lovers. Een interactief platform dat een brug slaat tussen de hair-& beautybranche en de consument. Met elke maand verschillende thema's en experts die je op de hoogte houden van actuele zaken. Suggesties zijn welkom, want jouw mening telt!