Home Drie nieuwe aanwinsten van Depot
Update

Drie nieuwe aanwinsten van Depot

We schreven al eerder over het stoere Italiaanse mannenmerk Depot! Uitstekende no-nonsense producten voor de man die aandacht heeft voor zijn looks. Een man die ook in de salon alle aandacht wil en eigen, specifieke producten wil gebruiken. Geen flesje van de drogist, maar een kwaliteitsproduct voor een goede prijs.

[su_button url="https://www.wiewathem.nl/nieuw-depot-grooming-voor-stoere-mannen/" target="blank" background="#ffffff" color="#000000" size="5" wide="yes" center="yes" radius="5" icon="icon: arrow-right" icon_color="#000000"]LEES MEER OVER DEPOT[/su_button]

Nieuwe productintroducties

depot-nieuw-01

Depot komt nu met 3 nieuwe producten, die aansluiten op de vraag van nu. Ook mannen hebben grijs haar en krijgen last van een gele waas en daar heeft Depot nu een oplossing voor! De No.104 Silver Shampoo frist het grijze of lichtblonde haar weer helemaal op en is daarnaast mild voor het haar.

Milde actieve stoffen, een uitgebalanceerde mix van innovatieve, reinigende bestanddelen voor een evenwichtige reiniging. Een specifiek violet pigment verbetert de natuurlijke tonen van wit en grijs haar en gaat ongewenste gele of felle tonen in blond of geblondeerd haar tegen. Het bevat een botanisch complex, een mix van 10 plantenextracten met vele, weldadige effecten op de huid en het haar, essentiële salie olie, antioxidant, beschermt en de verfrissende ingrediënten Eucalyptol en Menthol.

depot-nieuw-02

Daarnaast worden er twee stylingproducten geïntroduceerd. Want ja, ook mannen hebben soms dun en fijn haar en zouden dat liever wat voller zien met meer volume! Daarvoor is de No. 305 Volumizer perfect! Je sprayt het in op het droge haar en kneedt het vervolgens in het gewenste model. Doordat dit product heel licht is, wordt het haar absoluut niet verzwaard.

Deze Volumizer bevat fixerende polymeren, zeezout dat het haar body en, textuur geeft, een mix van 10 plantextractenen de vochtinbrenger Glycerine, waardoor het haar flexibel en handelbaar wordt.

Tenslotte is er nog een haarlak, de No. 306 Strong Hairspray. Een fixerende spray die het kapsel de hele dag in model houdt, maar verder onzichtbaar is.

Geeft excellente controle, geeft houdbaarheid aan de gecreëerde haarstijl en behoudt deze gedurende de dag. Bevat Pro-vitamine B5, dat regenererend, verzachtend, hydraterend en conditionerend is voor hoofdhuid en haar.

Alle producten hebben natuurlijk die mooie, stoer vormgegeven verpakking, waar Depot bekend om is. Dus tegenwoordig krijgen ook de mannenproducten een zichtbaar plekje in de badkamer! Alle Depot producten zijn verkrijgbaar bij  Depot salons (zie salonlocator op www.depot.com) en via zonestore.nl.

Lees ook; Getest in de barbershop: nieuwe producten van Depot