Home Dom blondje?
Hair solutions

Dom blondje?

Ooit heb ik op school geleerd, hoe de haarkleur van de mens wordt bepaald.
Nu zit het in mijn aard om alles waar moleculen en genen aan te pas komen, zelfs zonder druk op te knop, gewoon te wissen uit mijn geheugen. Laat ik het maar een talent noemen. Waar de uitdrukking ‘dom blondje’ vandaan komt, is eigenlijk niet goed te achterhalen. Het vermoeden bestaat dat het komt doordat Marilyn Monroe en Jean Harlow beide, ooit een filmrol vervulden als een dommige blonde vrouw. Daardoor is vermoedelijk de uitdrukking in Amerika tot stand gekomen en nooit meer verdwenen
 
marilyn-monroe

Voor alle blondjes en wannabe-blondjes heb ik de voordelen op een rij gezet:

  1. Je hersens zitten nooit te vol voor leuke, nieuwe informatie 😉
  2. Stel je overtreedt (per ongeluk) de wet. Dan kun jij als blondje altijd naar je haar wijzen, je liefste lach op te zetten en zo proberen onder de boete uit te komen. Ja, ik ben ervaringsdeskundige.
  3. In de zomer hoef je bijna nooit naar de kapper! Alleen om lekker bij te laten punten en de laatste resten zeezout en zeewier eruit te laten spoelen. De highlights komen er bij mij in ieder geval op een natuurlijke manier in. Maar toch die 2 uur in de stoel, met dat gefriemel aan mijn haren, vind ik heerlijk! Daarom maar een paar lowlights voor een beetje contrast.
  4. Blond haar wordt geassocieerd met jeugdigheid.
  5. Blondes have more fun!

WWH%20Blondine%20ananas

What to do?

Wil je liever niet het ‘domme blondje’ zijn, ga dan zo snel mogelijk op zoek naar een goede kapper: zoek, kies een kapper en schrijf uiteindelijk een review. Wil je wel een ‘dom blondje’ zijn of blijven, ga dan zo snel mogelijk op zoek naar een goede kapper en versterk het effect met een beetje verf: Homepage, zoeken, kies een kapper en schrijf uiteindelijk een review.

[su_testimonial name=“Sylvia" photo="https://www.wiewathaar.nl/wp-content/uploads/2015/07/Sylvia.jpg"]Ik ben 28 jaar oud, accountmanager en ik heb mijn eigen blog over wonen. Ik houd ervan om goed verzorgd voor de dag te komen, maar het moet wel simpel en makkelijk zijn! [/su_testimonial]