Home Doe mee & win! Trintity Créasoin Argan Oil Repair Elixer
Winacties

Doe mee & win! Trintity Créasoin Argan Oil Repair Elixer


Deze winactie is afgelopen, de winnaars hebben bericht ontvangen. Niet gewonnen? Probeer je geluk bij een van onze andere prijsvragen!
Dé oplossing voor weerbarstig en beschadigd haar!
Arganolie wordt gewonnen uit de vrucht van de arganboom en is het hoofdbestanddeel van de Créasoin Argan Oil Repair Elixer. De arganboom groeit alleen in bepaalde gebieden in Marokko en de unieke eigenschappen van arganolie maken het zo kostbaar. Deze olie maakt het haar zijdezacht en makkelijk handelbaar, fijn haar krijgt meer kracht, dof haar meer glans en het beschermt het haar tegen vele schadelijke invloeden. TRINITY haircare gebruikt bovendien geen andere hoofdingrediënten of allergene parfumstoffen. Je kunt dit product dus met een gerust hart gebruiken. We mogen 3 Créasoin Argan Oil Repair Elixer t.w.v. €21,90 weggeven zodat je zelf dit fijne product zelf kunt proberen!
Wat moet je doen om te winnen?
Stuur een mail naar [email protected] met ‘Argan’ als onderwerp. Zet in de mail je naam en adres en waarom jij vindt dat je dit product nodig hebt.
Verhoog je winkans!
Maak extra kans als je een beoordeling* schrijft op wiewathaar.nl over een product (maakt niet uit welk) of jouw kapsalon. Vermeld dan in de mail ook je profielnaam en welk review je hebt geschreven.
*Zo schrijf een beoordeling: ga naar de homepagina en klik op “schrijf een review”(deze knop staat linksboven onder de salonfinder). Kies de kapper of het product waarover je iets wilt schrijven en ga naar die pagina. Als je daar weer klikt op de knop “schrijf review” verschijnt een venster waar je jouw mening kunt geven. Je moet wel ingelogd zijn om een review te schrijven.
De actieperiode loopt tot 20 december. Winnaars krijgen bericht en hun prijs wordt thuisgestuurd. Deze prijs is beschikbaar gesteld door TRINITY Nederland.
Meer prijzen winnen? Kijk op www.prijzenzolder.nl www.PrijZ.nl of www.prijsvragenplaza.nl