Home Doe mee en win een complete Aveda hoofdhuidbehandeling en producten twv €145
Winacties

Doe mee en win een complete Aveda hoofdhuidbehandeling en producten twv €145

We hebben weer een hele leuke winactie voor iedereen die van gezond haar houdt! Want, we vergeten onze hoofdhuid nog weleens, terwijl een gezonde hoofdhuid de basis is voor een gezonde bos haar! Dus welk haartype je ook hebt, zorg eerst goed voor je hoofdhuid en dan komt de rest vanzelf. Dat dachten ze bij Aveda ook en daarom hebben ze de Pramāsana lijn ontwikkeld, die zorgt voor een hoofdhuid waar haren echt graag op willen groeien.

winactie1

Er is een uitgebreide salonbehandeling en daarnaast zijn er 3 thuisproducten om zo je hoofdhuid in goede conditie te houden. Deze salonbehandeling in een luxe Aveda salon in Soest én alle thuisproducten twv €100 kun jij nu winnen! Puck onderging deze treatment al en was er zeer over te spreken, bekijk zelf de video maar:

VIDEO SALONBEHANDELING
winactie2

WAT MOET JE DOEN?

Bekijk de video en vertel ons welke stap van de behandeling jou het fijnste lijkt en waarom. Laat je reactie achter bij het FaceBook bericht en dan kiezen we uit alle reacties een winnaar. Je kunt tot 10 juni meedoen!

VIDEO SALONBEHANDELING

WAT KUN JE WINNEN?

  • Een complete Pramāsana salonbehandeling bij Aveda salon We Care in Soest (dit is dezelfde salon als je in de video kunt zien!) twv €45,-
  • Alle thuisproducten van Pramāsana; de Exfoliating Scalp Brush, Purifying Scalp Cleanser en de Protective Scalp Concentrate twv €100,-

winactie3

Dus wacht niet langer en gun jouw hoofdhuid ook zo'n treat! Je hebt tot 10 juni om kans te maken.