Home Doe mee aan de Hairtalent Award!
Events & Awards

Doe mee aan de Hairtalent Award!

Ben jij een ambitieuze hairstylist en wil je je carrière naar the next level brengen? De Haarmodelijn organiseert samen met Pivot Point en Ministry of Beauty de Hairtalent Award. Dit is een wedstrijd voor veelbelovende talenten.

De winnaars krijgen een coachingstraject van het Haarmodelijnteam en daarna onder andere meewerken aan de photoshoot of de showcase van dit topevenement.

Vakidioten

Door de jaren heen hebben vele kappers aan de Haarmodelijn meegewerkt: vakidioten die graag hun kennis en creativiteit delen. Heb jij die zelfde drive, ben je afgestudeerd aan een erkende opleiding en heb je minstens 3 jaar werkervaring?

Heb jij een vernieuwende kijk op kapsels en lijkt het je geweldig om met vakgenoten te delen hoe je deze maakt? Heb je lef en creativiteit én zin om je carrière naar een nieuw level te brengen? Doe dan mee aan de Hairtalent competitie!

Meedoen?

Maak een video van max. 5 minuten met je mobiel. Hierin vertel je kort wat je motivatie is om mee te doen én je laat een techniek zien op een oefenhoofd. Stuur deze video voor 26 november 2021 naar [email protected] Vergeet niet je voor- en achternaam, je leeftijd, je opleiding en werkplek, je mobiele nummer en je mailadres te vermelden.