Home Dikker haar dankzij Healing Volume?
Onze favorieten

Dikker haar dankzij Healing Volume?

Omdat ik mini-verpakkingen heb getest, review ik ook de testverpakking. Deze zien er niet geheel hetzelfde uit als de echte verpakking en zullen misschien qua werking ook net wat anders zijn.

Thickening Shampoo

Shampoo

Verpakking

De tester is in dezelfde kleuren als de normale fles. Het heeft een lichte kleur en een oranje dop. Ook de tekst staat in diezelfde oranje kleur gedrukt. Wat me wel opvalt is hoe minder er in de fles zit, hoe moeilijker het eruit te knijpen is. Je staat onwijs onhandig te schudden aan het einde.

Geur en substantie

De geur vind ik echt helemaal niet lekker. Het ruikt best wel chemisch en als je de shampoo hebt uitgespoeld ruikt je haar een beetje alsof je met je haar in de föhn bent blijven hangen. Erg zonde en naar mijn idee kunnen ze hier nog zeker op verbeteren. De substantie is dan wel weer mooi. Een beetje een doorzichtig, wittige shampoo met een metallic glans erin. Het is verder gewoon een normale shampoo substantie.

Resultaat

De shampoo werkt wel fijn. Het maakt je haar licht en de aanzet van je haar wordt ook wat opgelift. Hierdoor krijg ik wel fijn wat volume in mijn haar. Maar het ‘Thickening effect’ merk ik dan weer niet zo. Hiervoor zou ik dan toch liever een thickening spray of cream voor gebruiken. De shampoo geeft wel een mooie glans aan je haar.

Conclusie

Niet een product waar ik razend enthousiast over ben. Ik zou hem dan ook niet nog een keer kopen. Met name de geur spreekt me erg tegen en met een shampoo vind ik dat toch wel erg belangrijk. Het geeft wel fijn veel volume, maar ook het ‘thickening effect’ merk ik niet zo. 

Thickening Conditioner

Conditioner

Verpakking

De conditioner tester ziet er exact hetzelfde uit als de shampoo. Zelfde formaat, zelfde kleuren, alleen de naam en de ingrediënten zijn anders. Tijdens het wassen van je haren dus wel even goed opletten welke je nou eigenlijk vast hebt! Haha

Geur en substantie

De geur van de conditioner was tot mijn grote opluchting wel aangenaam, in tegenstelling tot de shampoo. De conditioner ruikt lekker fris en een klein beetje bloemachtig. Gelukkig doe je de conditioner ook in na je shampoo, dus de lucht van de föhn verdwijnt dan weer. De conditioner is wit en heeft dezelfde metallic glans erin als de shampoo.

Resultaat

Ook hierbij vind ik dat het ‘thickening effect’ mist. Wel verzwaart de conditioner je haar niet, waardoor het lekker licht voelt en het haar zijn volume blijft behouden. De conditioner ontklit wel goed en het geeft je haar een zacht gevoel. Ook de conditioner geeft een lichte glans aan je haar.

Conclusie

Over de conditioner ben ik veel meer te spreken. Alleen al omdat de geur hier tenminste aangenaam van is. Ik vind het een fijne conditioner, die ik met plezier gebruik. Ik zou hem echter niet Thickening Conditioner hebben genoemd, want dat is het niet echt.

Dry Texture Spray

Spuitbus

Verpakking

De spuitbus is eigenlijk letterlijk een miniversie van de officiele grootte. Het is een zilveren spuitbus, met een donkerrode dop. Op de fles zelf staat zwarte tekst, behalve het woord ‘Healing’ en de naam van de spray, die staan in dezelfde donkerrode kleur gedrukt. Het is een fijne spray die een goede wolk van het product creëert.

Geur en substantie

Net als de shampoo vind ik dat deze spray niet echt lekker ruikt. Het heeft ook een beetje die chemische geur en het ruikt ook wel echt naar een typische haarspray. Nu vind ik het bij deze spray wat minder belangrijk, met name ook omdat de geur snel verdwijnt. De textuur vind ik heel fijn. Je voelt niet dat het product in je haar zit en het wordt niet plakkerig of iets dergelijks.

Resultaat

Ik vind dit echt een fijne spray. Je voelt het product niet zitten, maar het geeft wel degelijk structuur aan je haar. Ook als je per ongeluk wat te veel van het product op één plek spuit, merk je nog steeds niet dat het product in je haar zit. Doordat het veel textuur aan je haar geeft, is het makkelijk te stylen en je kunt veel volume creëren met het product die de hele dag blijft zitten.

Conclusie

Ik zou het product zeker nog een keer kopen. Ondanks dat ik de geur niet zo prettig vindt. Het product doet daadwerkelijk wat het zegt te doen en vooral dat ik het niet merk dat het product in mijn haar zit vind ik erg fijn.