Home Deze 9 dingen vinden barbers echt heel irritant
Update

Deze 9 dingen vinden barbers echt heel irritant

Barbershops staan erom bekend dat ze lekker relaxed zijn, een fijne hangout plek voor mannen. Een plek waar ze zichzelf kunnen zijn. Heerlijk! Maar dat betekent niet dat je je manieren thuis kan laten. Barbers zijn ook mensen en doen hun best. Maak het ze daarom niet lastig om hun werk te doen. Onderstaande dingen echt niet doen als je in de barbershop bent!

Nummer-1

Laat je vrouw thuis!

In sommige barbershops zijn vrouwen niet eens welkom, maar zelfs als dat wel het geval is, kun je jouw vrouw of vriendin beter thuis laten. Een barbershop is voor mannen en voor de barber zelf is niets vervelender dan een vrouw die zich met het kapsel van haar vent gaat bemoeien, terwijl de barber bezig is.

Nummer-2

Niet staren!

Als jouw barber je aan het scheren is, kan het hem afleiden als jij hem an het aanstaren bent. Als je naar een barbershop gaat, moet je de barbers daar ook vertrouwen. Dus ogen dicht graag!

Nummer-3

Niet kreunen!

Ja, het schijnt voor te komen dan mannen zich niet kunnen inhouden tijdens een heerlijke wasmassage. Maar doe het wel, want voor je barber is het heel oncomfortabel als je mar aan het kreunen bent ...

Nummer-4

Wees realistisch

Je kunt een foto meenemen, maar kijk dan wel naar het type op de foto. Als jij een vlassig bardje hebt, kun je niet verwachten dat jouw barber daar een volle baard uit tovert. Kijk kritisch naar jezelf en vraag alleen wat ook echt mogelijk is.

Nummer-5

 Poets je tanden en gebruik deodorant

Het lijkt logisch dat je fris ruikt, maar helaas kan dat weleens te wensen overlaten in de praktijk. Bedenk dat jouw barber soms wel heel dichtbij je moet komen om zijn werk te kunnen doen en dan is het toch wel fijn als hij zijn adem niet hoeft in te houden ...

Nummer-6

Zit stil!

Vooral tijdens het scheren is het belangrijk dat je niet ineens beweegt. Dit is een secuur werkje en je wilt toch niet dat jouw barber ineens schrikt met een mes bij je keel. Houd je hoofd dus even stil.

Nummer-7

Kom niet aan zijn tools!

Pak nooit zomaar een tondeuse, mes of schaar. Dit is het gereedschap van je barber en je zult merken dat dit niet op prijs wordt gesteld.

Nummer-8

Geen telefoon opnemen

Niets is vervelender dan ineens nar je mobiel grijpen met de woorden 'dat je die echt even moet opnemen'. Doe dat alleen als het echt een noodgeval is, de rest kan wachten. Vanzelfsprekend ga je zelf ook niet iemand bellen.

Nummer-9

Denk niet dat je in een bar bent!

Natuurlijk hebben ze bier en whiskey in een barbershop, dat hoort erbij. Maar je bent er in de eerste plaats om je haar te laten knippen of om je te laten scheren. Een drankje is ok, maar een barbershop is niet bedoeld om door te zakken ...