Home De wenkbrauw die bij jouw gezichtsvorm past
Skin solutions

De wenkbrauw die bij jouw gezichtsvorm past

Wenkbrauwen. Vroeger plukten we ze met zijn allen zó heftig, dat het bestaan ervan bijna non existing was. Nu zijn we deze fase van 90’s wenkbrauwen gelukkig gepasseerd, en wandelen we nu vrolijk rond met fluffy brows. We tekenen ze bij, vullen ze in, en epileren ze hier en daar in de juiste vorm. Maar... wat is nu eigenlijk de juiste vorm? Wij helpen je een handje.  

Rond gezicht

Heb jij, net als Mila Kunis en Selena Gomez, een wat voller en rond gezicht? Dan zijn wenkbrauwen met een scherpe hoek jouw beste vriendin. Dit geeft de illusie van een smaller gezicht.   

Ovaal gezicht 

Lucky you! Bij een ovaal gezicht past eigenlijk elke soort wenkbrauw. Toch staat een ronde wenkbrauw jou het best. Kijk bijvoorbeeld naar Beyoncé!  

Hartvorming gezicht 

Met een wat breder voorhoofd en een puntige kin, staan volle, niet te lange wenkbrauwen jou het best. Ga niet voor enorm hoekige wenkbrauwen, maar juist voor een zachte ronding. Dit maakt jouw gezichtsvorm wat zachter. Houd het dus rustig.  

Vierkant gezicht 

Jouw kaaklijn, jukbeenderen en voorhoofd zijn ongeveer even breed. Net als Kelly Rowland en Gisele Bündchen heb jij een vierkant gezicht. Jij wilt jouw gezicht wat meer ronding geven, dus teken jouw wenkbrauwen vooral erg horizontaal. Lange, dunne, en niet te hoekige wenkbrauwen staan jou het best. www.wiewathaar.nl

https://www.instagram.com/p/BteZUNSnBcw/

Welke gezichtsvorm heb jij?