Featured Video Play Icon
Home De waanzinnige kapsels van de Gospel koorleden bij de Royal Wedding
Get the look

De waanzinnige kapsels van de Gospel koorleden bij de Royal Wedding

Hebben jullie ook zo genoten van de Royal Wedding van Meghan en Harry? Zoals te verwachten, zag Meghan er beeldig uit in haar stijlvolle, witte Givenchy jurk met het haar in een mooie chignon. En natuurlijk smulde ik ook bij die prachtige gele jurk van Amal Clooney.

Maar het meest heb ik genoten - na de prachtige woorden van mijn 'held van de dag', de Amerikaanse bisschop Curry over de power of love - van de waanzinnige kapsels van de dames van het gospel koor. Stuk voor stuk zagen ze er prachtig uit, wat een creativiteit zat in dat haar! Ik spotte een kale dame, een met een soort 'hanenkam-achtige' chignon bovenop haar hoofd en veel braids. Of die zangeres met dreads, waarvan de uiteinden in blondeerpoeder gedoopt leken te zijn. Deze vrouwen weten wat style is, naast het feit dat ze natuurlijk fantastisch Stand by Me konden zingen.

royal-wedding-05

Of deed je zaterdag wat anders en heb je het gemist? Ik heb geprobeerd zo goed mogelijk de kapsels vast te leggen vanaf een YouTube video, dus smul maar even mee:

royal-wedding-01

royal-wedding-03

royal-wedding-02

Celebration of black hair

royal-wedding-04

Wie had ooit kunnen denken dat een Britse Royal Wedding een celebration of black hair zou kunnen zijn. Ik vond het een verademing en het lijkt erop dat Meghan en Harry een nieuw era hebben aangekondigd, dat kan nog leuk worden!