Home Dé pastelkleur van dit seizoen is seringen!
Get the look

Dé pastelkleur van dit seizoen is seringen!

We kennen allemaal wel de seringenbloem. Ze staan in het voorjaar in bloei en verspreiden een werkelijk zalige geur. KIS Haircare haalde inspiratie uit deze prachtige paarse kleur. In het haar staat deze kleur prachtig als toner met een balayage als basis.

Natasja Keijzer is Creative Director voor KIS Haircare en vertelt enthousiast over deze nieuwe kleurtrend: "De Plum Glamwash van Royal KIS sluit hier heel mooi op aan. Voordat je definitief je haar gaat kleuren in de kleur seringen, is deze kleurshampoo een prima alternatief om deze kleur eerst uit te proberen of als kleuropfrisser om de kleur thuis bij te houden." Natasja is nauw betrokken bij alle trendcollecties van KIS Haircare en weet als geen ander welke haarkleuren we dit seizoen gaan zien.

KIS Haircare haalde inspiratie uit deze prachtige paarse kleur

Dirty brunette

Balayage blijft zeer zeker aanwezig in 2021 maar we gaan spelen met koele en warme tinten, bruin in het haar we noemen hem daarom ook Dirty brunette

De SafeShades van Royal KIS biedt een kleurenpalet met warme en koele bruintinten dus zeer geschikt om de haarkleurtrend daarmee te voorzien.

Warme blondtinten

Honingblond gaan we ook veel zien in het voorjaar en in de zomer 2021. We laten de koelgrijze lokken achter ons en kleuren het blonde haar in zachte warme blondtinten.

Denk hierbij aan boterblond en honingblond. Mooie zachte blondtinten, die prachtig glanzen in het zonnetje. Om deze kleur zo stralend mogelijk te houden adviseren we een de KeraFresh Gold. Deze conditioner sluit mooi aan bij deze kleurtrend.

Lees ook: 5 vragen aan Natasja Keijzer