Home De nieuwe HIB & VIBES. zijn uit!
Ondernemend

De nieuwe HIB & VIBES. zijn uit!

De 2e printedities van Hairdressers in Business (HIB) en VIBES. zijn er weer. In deze blog lichten we een tipje van de sluier wat je dit nummer allemaal kunt verwachten!

Hairdressers in Business

De 2e editie van HIB is alweer een feit! Ook dit magazine staat vol tips en inspirerende interviews. Zoals waar je op moet letten bij je zoektocht naar een goede boekhouder. Of tips voor het maken van goede posts met veel likes en volgers op social media. Ons expert panel antwoordt veelgestelde vragen. Dit keer o.a. Richard Koffijberg waarom prijsverhoging een must is in deze tijd en hoe je dat het beste met je klanten communiceert. HIB is 75 pagina's met informatie waar de ondernemende kapper écht iets aan heeft!

VIBES.

VIBES. is het enige blad voor de jonge professional en leerlingen. We interviewen nieuw talent over het kappersvak, lopen een dagje mee met een jonge kapster en we vragen een saloneigenaar én een junior kapper over de begeleiding en stage van jonge kappers. Het thema dit keer is 'Werken met passie' en we gaan dieper in op de noodzaak van voldoende passie en motivatie en waarom de juiste mindset zo belangrijk is in dit vak. Dus mis hem niet!

Veel leesplezier!

Abonneren

Wil je geen enkele HIB en/of VIBES. missen? Neem dan snel een abonnement!