Home De kappersbranche helpt in de strijd tegen Corona
Hair update

De kappersbranche helpt in de strijd tegen Corona

Diverse Nederlandse kapsalons en kappersketens slaan de handen ineen om de landelijke thuiszorgorganisatie 'Buurtzorg' te voorzien van zorgmiddelen, zoals handschoenen, desinfectie-gel, mondkapjes en plastic mutsen. Kappersunited vraagt alle kapsalons, schoonheidsspeciaIisten, nagelstylisten en andere experts in de professionele schoonheidsbranche om deze zorg­middelen uit hun salons beschikbaar te stellen aan de medewerkers in de thuiszorg, zodat zij hun werk veilig kunnen blijven doen!

Kappersunited is een gezamenlijk initiatief van Nederlandse kappersbedrijven, dat is ontstaan ten tijde van de coronacrisis. Het bestaat onder andere uit Cosmo Hairstyling, Team Kappers, Brainwash Kappers, Yes! Salons, Club Kappers, Hizi Hair, Kinki Kappers, AMI Kappers, en vele zelfstandigen in de kappersbranche.

De artsen en verpleegkundigen in onze zorginstellingen kampen in deze crisis met tekorten aan verschillende zorgmiddelen. Deze zorgmiddelen zijn van vitaal belang om de hygiene en bescherming van henzelf en hun patienten te garanderen. Omdat alle bedrijven in de schoonheidsbranche in Nederland gesloten zijn, zou het fantastisch zijn als zij deze broodnodige zorgmiddelen ter beschikking willen stellen.

Doe je mee?

Wie mee wilt doen aan dit initiatief , kan een mail sturen naar [email protected]. Zij dragen zorg voor de coördinatie, zodat alle spullen snel terecht komen waar ze nodig zijn. Dus doe mee en help de artsen en verpleegkundigen, die dag in dag uit de zorgtaken verrichten die noodzakelijk zijn om Nederland door de coronacrisis heen te helpen!

Cover: Kelly Sikkema

Lees ook ;Nieuwe inzichten na corona