Home De kapper als hair-dj | Haarmodelijn 2021
Get the look

De kapper als hair-dj | Haarmodelijn 2021

Komend seizoen staat in het teken van the mix! Inspirerende tophits (lees: knip-, kleur- en stylingtechnieken) uit de 70's en 80's zijn bewerkt tot nieuwe creaties.

Remix is een mix van allerlei technieken en stijlen. Dat houdt in: allerlei haircuts, hippe kleuren en veel textuur. Jij kunt alle elementen mixen tot jouw persoonlijke remix! Vind je de modellen uit de collectie iets te heftig? Met andere kleuringen en styling maak je eenvoudig je eigen mix die helemaal aansluit bij jouw persoonlijkheid. 

Allerlei mogelijkheiden 

Wat gebeurt er als je gaat spelen met haarscheidingen bij klassieke basiskniptechnieken? Dan ontstaan er nieuwe patronen en komt er een andere valling in het haar als het wordt geknipt. Precies dat is de gedachte achter de kapsels in REMIX. Opvallend aanwezig zijn de pony’s in allerlei vormen en stijlen: van microkort tot superlang. 

Kleur! 

Als je ergens goed je gevoel mee kunt uitdrukken, dan is het wel met kleur. Daarom kent REMIX veel uitdagende tinten, waarmee je alle heersende regeltjes aan je (kleurige) winterlaars lapt. Diep paars, fuchsiaroze, turquoise, heftig koper: niks is te gek. Experimenteer naar hartenlust met de vele tijdelijke wow-kleuren. Door de tijdelijke houdbaarheid van de tinten kun je eenvoudig wisselen en uitproberen; je kapper adviseert je graag. Liever iets minder uitbundig? Dat kan natuurlijk ook, er zijn tal van mildere nuances die passen bij jouw stijl en gevoel. 

BIG texture 

Zo volumineus als het big hair in de jaren 80 zijn de kapsels niet, maar de trendkapsels van REMIX hebben wel gemeen dat ze megaveel textuur hebben, ook bij de mannen.

Het geheim? Een beetje extra ‘slag’ en ondersteuning in de vorm van een tijdelijke grove omvorming – iets dat vooral in de eighties erg ‘in’ was. Tijdelijk, want na acht tot tien weken is het er weer uit. Vind je dit groovy, weet dan dat je hiervoor niet terecht kunt bij de barbier: voor omvorming is je kapper is echt the place to be. 

Om de band Faithless maar eens vrij te citeren: The saloon is your church, this is where you heal your hurts. And today, the hairdresser is your dj!